Amerikāņu un latviešu maize(6) Jau trešajā dienā Čikāgā man pietrūka mūsu garšīgās rudzu maizes. Sakiet, ko gribat, bet rupjmaizei, pie kuras esam tik ļoti pieraduši garšas ziņā, amerikāņu maize nestāv blakus.
Ko likt Jāņu galdā: 3 gardas Līgo klasikas © DIENA Pašu siets siers, grilēta gaļa un smaržīga rabarbermaize ir Līgo galda klasika. Arī šajos Jāņos.
Rabarberi – ārpus konkurences © DIENA(1) Rabarberi jūnijā labi garšo ne tikai saldajos, bet arī gaļas ēdienos.
Gardas un vienkāršas receptes pirmajiem vasaras piknikiem © DIENA Šoreiz piedāvājam trīs vasarīgas receptes, kas īpaši labi piemērotas vasaras sākumam un ēšanai (un daļēji arī gatavošanai) brīvā dabā.