Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ielūgumus uz Arstarulsmirus stand up komēdiju iegūst Ilze Štāle!

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, iesaki Diena.lv ziņas arī draugiem un laimē vērtīgas balvas!

No tiem Diena.lv sekotājiem, kuri ieteica šo ziņu saviem draugiem kādā no sociālajiem tīkliem, izlozējām uzvarētāju - tā ir Ilze Štāle, kura ieguvusi divus ielūgumus uz mūziķa Arstarulsmirus stand-up komēdiju Iekšējās balsis, kas piektdien, 7.novembrī, notiks kinoteātrī Splendid Palace!

Pārējās izrādes notiks 8 decembrī Splendid Palace, 6.decembrī Cēsīs, Vidzemes koncertzālē, 11.decembrī Liepājā, Rožu zālē, un 20.decembrī - Ventspilī, Jūras vārtos.

Komentējot stāvizrādi Iekšējās balsis, Arstarulsmirus pastāstījis: "Man ir 36 gadi un es arvien biežāk pamanu, ka sarunu biedri izvēlas mani uzrunāt uz jūs. Līdz šim es to uztvēru kā cieņas izpausmi, taču pēdējā laikā man šķiet, ka viņi vienkārši mani uzrunā daudzskaitlī.

Iekšējās balsis ir humoristisks, pašironisks monologs par cilvēka iekšējās pasaules daudzslāņainību. Stāvizrādes pamatā ir kuriozi un pārpratumi, kas rodas vienmēr pretrunīgā, bet ne vienmēr sakarīgā iekšējā dialoga rezultātā.

"Pat tik klasiskā situācijā, kad kāds man jautā "Kā iet?", un es zinu, ko atbildēt, man prātā tomēr atskan "Bet ja nu viņš patiešām neatceras, kā iet, kā staigāt?” tā Arstarulsmirus. "Ja, lasot šo aprakstu, jūsu iekšējās balsis kaut ko protestē, neklausieties tajās, labāk nāciet un paklausieties manējās!”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 24.04.2023.

Kārtoju skapī zeķu atvilktni un konstatēju, ka 100 zeķu diemžēl nav 50 zeķu pāru, bet tikai 100 zeķu…

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko