Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

TIEŠRAIDE noslēgusies: Jaunie līderi diskutē par Eiropas Parlamenta ietekmi Latvijā

Ceturtdien, 28. februārī, portālā Diena.lv no plkst.10:45 līdz 11:45 bija vērojama tiešraide, kur Junior Achievement Latvia (JA Latvia) Līderu programmas dalībnieki – 16 vidusskolēni no visas Latvijas - kopā ar Arni Krauzi diskutēja par Eiropas Parlamenta (EP) nozīmi un to, cik svarīga ir ikviena vēlētāja balss.

"Iepriekšējās EP vēlēšanās savu balsi atdeva vien nepilna trešdaļa balsstiesīgo valsts iedzīvotāju, uzstādot zināmu antirekordu – tās bija vājāk apmeklētās vēlēšanas neatkarīgas Latvijas vēsturē. Vienaldzība pret Eiropas lietām raksturo arī jauniešus, tieši tāpēc mūsu mērķis ir panākt, ka gados jauni cilvēki izprot, kā Briselē pieņemtie lēmumi ietekmē dzīvi Latvijā, un ka mūsu visu pašu interesēs ir ievēlēt Eiroparlamentā cienīgus valsts pārstāvjus, kas darbosies mūsu valsts labā. JA Latvia organizētās līderu diskusijas rosinās jauniešus iepazīties ar EP būtību un, mēs ceram, arī 25. maijā aiziet uz EP vēlēšanām," norāda JA Latvia vadītājs Jānis Krievāns.

JA Latvia Līderu programmas ietvaros vidusskolas vecuma jaunieši gada laikā pilnveido savas līderības prasmes, apmeklējot dažādas meistarklases, kā arī mācoties no saviem mentoriem – sabiedrībā pazīstamiem vadītājiem un līderiem, tostarp ministriem, lielo uzņēmumu vadītājiem, ekonomistiem un citiem. Četru gadu laikā JA Latvia Līderu programmu absolvējuši jau 50 jaunie līderi. 

 

Top komentāri

Usins
U
Kas tie par jauniem lideriem ? Tas kas notiek saja miskaste atgadina tuksdirseju un dienas zaglu saietu.
VVZ
V
Bērniem var iestāstīt jebko. Bet ceru, ka viņiem drusciņ ir mācīta matemātika, un viņi saprot, cik ļoti 8 balsis no 751 var ietekmēt procesus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko