Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Dienas recepte: Mandeļu kēkss ar dzērvenēm

Recepte gardākai ikdienai!

Sastāvdaļas: 180 g sviesta, 70 g rīsu dzēriena, 200 g cukura, 4 olas, 150 g pašbriestošo kviešu miltu, 90 g mandeļu miltu, 50 g sakapātu pekanriekstu, 50 g dzērveņu. Dekoram: 100 g baltās šokolādes, 30 g sviesta, pekanrieksti, dzērvenes. 

Gatavošana:

1. Rīsu dzērienā izkausē sviestu, olas sakuļ ar cukuru.
2. Visas sastāvdaļas sajauc mīklā, ko lej kēksa formā un cep 160–175° krāsnī 40 min. Atdzesē, izņem no formas.
3. Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē.

Avots: Rimi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko