Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +4 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. decembris
Inga, Irvita, Ivita, Ingeborga

Bumbieru, riekstu un šokolādes kūka

Gardas kūkas recepte brīvdienām!

Sastāvdaļas: 3 olas, 100 g cukura, 100 g miltu, 100 g mīksta sviesta, 2 ēd. kar. kakao, 2 tējkar. cepamā pulvera, 100 g valriekstu, 2–3 bumbieri, 50 g šokolādes gabaliņu.

1. Stingri saputo olu baltumus. Turpinot putot, pamazām pievieno cukuru, tad olu dzeltenumus, pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu. Puto, līdz masa ir viendabīga. 2. Mīklā iesijā kakao, miltus un cepamo pulveri. Pievieno riekstus, nomizotus, smalkās šķēlītēs sagrieztus bumbierus un ar karoti samaisa. 3. Ietauko cepamveidni, lej tajā mīklu, pārber ar šokolādes gabaliņiem un cep 180 grādu cepeškrāsnī 30 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko