Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

Kraukšķīgi kāļu plācenīši

Kraukšķīgi kāļu plācenīši

Sastāvdaļas: 4 burkāni, 250 g kāļu, 1 sīpols, 2 lielas olas, 1 tējkarote graudaino sinepju, 200 g šķiņķa, eļļa, sāls, malti melnie pipari.

1. Dārzeņus nomizo un rupji sarīvē. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un divas minūtes tajā blanšē sarīvētos dārzeņus, ko pēc tam kārtīgi notecina sietā un atdzesē.

2. Bļodā sakuļ olas, piejauc sinepes, sāli, piparus un visu samaisa ar rīvētajiem dārzeņiem. Ja vēlas, pieliek smalki sagrieztu šķiņķi.

3. Pannā uzkarsē eļļu un uz vidējas uguns vispirms no vienas, tad no otras puses cep nelielus plācenīšus, līdz tie kļūst zeltaini un kraukšķīgi. 

Lai labi garšo!  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko