Patlaban ir jāiet pārgājienos, jābrauc ar riteņiem pa mežu takām un pēc tam garšīgi jāpaēd. Tāpēc vispirms pagatavojiet krēmzupu – tajā ir visi produkti, kas piestāv oktobra nogalei: ķirbji, burkāni, kartupeļi. Varat tai pievienot arī topinambūrus, ja garšo – arī selerijas sakni.
Savukārt Cēzara salātos galvenais noslēpums slēpjas mērcē. To var pagatavot lielākā daudzumā, turēt ledusskapī noslēgtā burkā un tad izlietot pakāpeniski vairāku dienu laikā. Mājas kārtībā varat šo mērci izmantot arī vienkārši svaigiem dārzeņiem vai jebkuriem citiem salātiem. Starp citu, tā ir lieliska arī pie jebkādiem zivs ēdieniem. Pikantumam mērci varat papildināt ar kaperiem, taču iesakām neizlaist anšovus un Vusteras mērci. Spageti ar mērci ir klasiska Itālijas vidienes (Abruco reģiona) recepte. Kā vairums itāļu ēdienu – ļoti vienkārši pagatavojami un ļoti gardi.
Maltīte zeltainām rudens dienām
Zelta rudenī jāpaspēj baudīt gan dabu, gan gardus ēdienus.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.