Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jauniešus aicina pieteikties Venēcijas filmu festivāla žūrijā

Kinoteātris Splendid Palace sadarbībā ar Europa Cinemas aicina jauniešus līdz 25 gadiem piedalīties konkursā un cīnīties par iespēju septembrī nokļūt starp 27 Eiropas kino cienītājiem Venēcijas filmu festivāla žūrijā.

Jau kopš 2010. gada sadarbībā ar Eiropas Parlamenta LUX Audience Award, Giornate degli Autori un Europa Cinemas, projekts 27 Times Cinema uzņems 27 kino entuziastus, kuri veidos Giornate degli Autori žūriju un piešķirs balvu labākajai šī gada atlases filmai Venēcijas filmu festivālā.

Lai piedalītos konkursā, jābūt jaunietim vecumā no 18 līdz 25 gadiem ar labām angļu valodas prasmēm, kas lieto Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat un kuram nav sveša blogu rakstīšana, video veidošana, fotografēšana vai kāda cita komunikācijas prasme, kas ļaus aktīvi piedalīties dažādās kampaņās.

Konkursa pieteikumā jābūt iekļautam video, kurā paskaidrots, ko tev nozīmē kino. Video jāsāk ar vārdiem: "Kino man nozīmē…" un jāatklāj  savi iespaidi! Šis nelielais video palīdzēs iepazīt tevi, novērtēt tavas angļu valodas prasmes un spēju argumentēti izteikties par kino. 

Visbeidzot, video jānosūta kinoteātrim Splendid Palace ([email protected]) izmantojot Wetransfer.

Kinoteātris Splendid Palace izvēlēsies trīs labākos pieteikumus, kurus nodos izvērtēšanai Eiropas Parlamenta LUX Audience Award, Giornate degli Autori un Europa Cinemas komandai, kuri no simtiem kandidātu izvēlēsies 27 uzvarētājus, ņemot vērā viņu oriģinalitāti, aizraušanos  ar kino un sniegs iespēju doties uz Venēcijas filmu festivālu.

Splendid Palace izvirzītais un Eiropas Parlamenta LUX Audience Award, Giornate degli Autori un Europa Cinemas komandas izvēlētais konkursa uzvarētājs Venēcijas kinofestivālā pārstāvēs kinoteātra Splendid Palace jauniešu auditoriju. Tavos pienākumos ietilps  dalīties ar  27 Times Cinema  iespaidiem un fotogrāfijām, ziņot par festivāla norisi latviešu valodā Splendid Palace mājaslapas emuāra sadaļā.

Vairāk: www.splendidpalace.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja