Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Jauno kinoteātri “Multikino” atvērs 30.jūlijā

Tirdzniecības centra “Rīga Plaza” otrā stāva tālākajā stūrī joprojām noris telpu iekārtošanas darbi – lielas plāksnes sedz ieeju uz vietu, kur jau 30.jūlijā tiks atklāts jaunais kinoteātris “Multikino”. Lai arī iepriekš uz kinoteātra telpu apsaimniekošanu pretendēja vairāki uzņēmumi, līgums šī gada 30.

aprīlī noslēgts ar poļu kino operatoru “Multikino” S.A.. “Riga Plaza” pārstāve Dace Sideļska skaidro, ka lēmums sadarboties tieši ar “Multikino” pieņemts, jo “sākotnējais interesents - uzņēmums “New Europe Cinemas” ilgstoši nevarēja uzsākt darbību Modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” finansiālu apsvērumu dēļ, savukārt kino operators “Multikino” S.A., kas ir otrs lielākais Polijā, interesējās par sadarbības iespējām ar tirdzniecības centru gada garumā. Konstatējot, ka sadarbība ar “New Europe Cinemas” nebūs iespējama, tika pieņemts lēmums sadarboties ar “Multikino” S.A..”“Multikino” S.A. darbosies kā “Rīga Plaza” nomnieks, kinoteātra izveidē ieguldīti vairāki miljoni eiro, norādīja D.Sideļska. Tā platība ir 5000 kvadrātmetru.Kinoteātra veidotāji prognozē, ka to mēnesī varētu apmeklēt ap 50 000 cilvēku. Skatītājus iecerēts pievilināt ar dažādām akcijām un pidāvājumiem. “Tieši šī kino operatora darbība ir lielā mērā balstīta uz inovācijām tehnoloģiju jomā un jau sākotnēji apmeklētājiem būs pieejamas trīs zāles, kurās filmas varēs noskatīties 3D formātā. Ar laiku plānots ar atbilstošu aparatūru aprīkot visas astoņas zāles,” pastāstīja D.Sideļska, norādot – tieši “Multikino” bijis pirmais kinoteātris, kas Polijā skatītājiem piedāvājis UEFA kausa finālspēli skatīties 3D tiešraidē. Kinoteātra repertuārā līdz ar filmām tiks iekļauti arī koncerti, operas, dažādas sporta pārraides un citi piedāvājumi. Kinoteātra veidotāji sola, ka tiks piedāvāts arī alternatīvais kino, taču uzsvars tikšot likts uz Holivudā ražotajām filmām.Biļešu cenu kinoteātrī pagaidām neatklāj, taču D.Sideļska norādīja – ““Multikino” S.A. biļešu cenas būs samērīgas un noteikti konkurētspējīgas salīdzinājumā ar citiem Rīgas kinoteātru piedāvājumiem.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja