Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Martā Ķīpsalā notiks Latvijas Grāmatu izstāde

Izstāžu centrā Ķīpsalā no 11. līdz 13. martam notiks starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde Latvijas Grāmatu izstāde 2022, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Libere.

Grāmatas Latvijas Grāmatu izstādē 2022 piedāvās Jāņa Rozes apgāds, Dienas grāmata, Latvijas mediji, Pētergailis, Jumava, Liels un mazs, Mansards, Zinātne, Izdevniecība Avots, Madris, MicRec, SolVita, biznesa augstskolas Turība izdevniecība, mūzikas ierakstu izdevniecība Upe un citi.

Latvijas Grāmatu izstāde piedāvās arīdzan kultūras programmu. 11.martā plkst. 12 izdevniecība MicRec aicina uz ģitārista un komponista Aivara Hermaņa nošu, akordu un dziesmu tekstu grāmatas 50 populārākās dziesmas atvēršanu, kurā uzstāsies dziedātāji Ieva Akuratere un Igo.

Savukārt Latvijas Universitātes Akadēmiskais apgāds ielūdz uz grāmatas Sabiedrība bez pasaules prezentāciju un tikšanos ar filozofu Raivi Bičevski.

Turklāt plkst. 15 uz Lielās skatuves interesenti varēs satikt rakstnieci un dzejnieci Janu Egli. Pirmās izstādes dienas izskaņā - plkst. 16 - notiks grāmatas Veiksmīga uzņēmumu apvienošana un iegādes integrācijas noslēpums atvēršanas pasākums, kurā piedalīsies autors Kaspars Mucenieks. Tāpat notiks pasākumi mazajiem lasītājiem - Latvijas Leļļu teātra izrādi Bruņinieks, kuram sāpēja zobi varēs noskatīties gan liels, gan mazs.

12. martā plkst. 11 uz Lielās skatuves notiks Starptautiskā projekta Tiny Books from Baltic Authors prezentācija. Apgāds Pētergailis plkst. 12 interesentus aicina uz Ineses Paklones jaunās grāmatas Zvēru barošana un Māra Runguļa jubilejas krājuma Zvirbulim nenāk miegs atvēršanu.

Pēc tam norisināsies tikšanās ar sērijas Latvijas vēstures mīti un versijas autoriem. Savukārt plkst. 15 izdevniecība Avots aicina vecākus un vecvecākus diskutēt par drošības un vainas sajūtu, lasot bērnu audzināšanas grāmatas. Diskusijā piedalīsies bloga Es Pats autore, Montesori pedagoģe Viktorija Ozola un biedrības Tēvi nodarbību vadītājs Lauris Bokišs. Dienas noslēgumā uz tikšanos ar rakstnieci Maiju Krekli ielūdz izdevniecība Latvijas Mediji.

13. martā plkst. 11 uz tikšanos ar bērnu grāmatu autoru Zigmundu Bekmani aicina izdevniecība Latvijas mediji. Plkst. 12 uz Lielās skatuves notiks saruna ar igauņu rakstnieku Juhani Pitsepu un latviešu mākslinieci Gundegu Muzikanti par viņu kopīgi radīto grāmatu Ir mēness zelta kuģis. Savukārt plkst. 13 norisināsies saruna par projekta Kultūrelpa programmu Pasaule un mēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja