Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

TV3 piedāvā jaunu detektīvseriālu Slepkavība

No 6.decembra katru ceturtdienu plkst.21 TV3 piedāvās jauno, kritiķu uzslavas guvušo detektīvseriālu Slepkavība (The Killing), informē telekompānijas pārstāve Marta Zandersone.2011.gadā iznākušais detektīvseriāls Slepkavība (The Killing), kas filmēts Kanādas trešajā lielākajā pilsētā Vankūverā, guvis plašu popularitāti visā pasaulē.

Neilgi pēc detektīvseriāla pirmizrādes tas saņēma pozitīvas uzslavas no kritiķiem. Viņi izteikušies, ka pēc katras epizodes nerimstas vēlme redzēt nākamo - tas esot lielisks, par pieradumu kļūstošs seriāls. Tāpēc nav pārsteigums, ka seriāls kopumā ieguvis divas kino balvas un kopumāizvirzīts četrpadsmit dažādām balvām. Galvenās lomas atveidotāja Mireija Enosa 2012.gadā par šo lomu ir nominēta arī Zelta globusam (Golden Globe).Jaunā seriāla Slepkavība pamatā ir plašu popularitāti guvušais Dānijas televīzijas seriāls Forbrydelsen. Kādā Sietlas ezerā, nogremdētā automašīnas bagāžas nodalījumā, tiek atrasta mirusi jauna, 17 gadus veca meitene vārdā Rouzija Larsena. Sārai Lindenai tiks uzticēta sarežģītās lietas izmeklēšana, kas neveiksies viegli, jo lieta ir skandaloza, iedzīvotāji ir panikā un vecāki meklē vainīgo, turklāt Sārai pavisam drīz jāprecas un jāatstāj darbs. Taču drīz vien, izmeklējot noziegumu, kļūst skaidrs, ka te nevar būt ne runas par nelaimes gadījumu.

Dziļi emocionālais, patiesais, traģiskais un aizraujošais seriāls apvieno trīs stāstus – slepkavības izmeklēšanu, sērojošu ģimeni un aizdomās turamos, kas ir cieši saistīti ar meitenes slepkavību. Visiem ir savi noslēpumi, un tie nepagaist, lai arī dzīve turpinās. Tas, kas noticis pagātnē, joprojām ir tepat līdzās.

Slepkavībā galveno lomu - izmeklētāju Sāru Lindenu - atveido aktrise M.Enosa. Viņas partnera - detektīva Stīvena Holdera - lomā iejutīsies Džeols Kinamans (Joel Kinnaman), bet politiķi Darenu Ričmondu atveidos aktieris Billijs Kempbels (Billy Campbell).

Kā stāsta detektīvseriāla producente Vīna Suda (Veena Sud): "Tas nav vienkāršs stāsts par nogalinātu meiteni, bet gan kas vairāk. Rouzijas Larsenas nāvi pārdzīvo māte, tēvs, brāļi un māsas. Radinieki mācas tikt galā ar savām jūtām un emocijām. Katra sērija ir lēna stāsta vizualizēšana ar sīkām detaļām, kas vēlāk norāda nozieguma virzienā."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja