Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

TV3 piedāvās seriālu Firma pēc Džona Grišama romāna motīviem

TV3 janvāra sākumā - no 2.janvāra ik trešdienu plkst.22.05 - piedāvās 2012.gada seriālu Firma, kura sižets veidots pēc slavenā rakstnieka Džona Grišama tāda paša nosaukuma romāna un filmas motīviem.

Seriāla galvenais varonis ir jurists Mičs Makdīrs, kurš apveltīts ar asu prātu kombinācijā ar sirdsapziņu. Tomēr ir reizes, kad viens vai otrs nenostrādā – Mičs piekritīs kļūt par partneri kādā lielā firmā un, pašam nezinot, iepīsies nopietnās lamatās.

Ppirms desmit gadiem advokāts Mičs Makdīrs atklāja, ka juridiskā firma, kura viņu nolīgusi, sadarbojas ar Čikāgas mafiju. Tā viņš kopā ar ģimeni nokļuva liecinieku aizsardzības programmā. Par iegūto drošību Makdīri samaksāja ar atvadām no visa, kas bijis dārgs, pārceļoties no vienas vietas uz nākamo, un nekur pa īstam neiedzīvojoties. Kad mafijas boss, kuru Mičels palīdzējis iesēdināt, cietumā nomirst, Makdīru ģimene nolemj izstāties no liecinieku aizsardzības programmas un atgūt normālu dzīvi. Tomēr jārēķinās, ka pagātne tik vienkārši viņus mierā neatstās, un arī piedāvājums kļūt par partneri cienījamā juristu kompānijā nemaz nav tik lielisks, kā šķiet pirmajā brīdī.

Seriālā Firma galvenajā lomā būs redzams aktieris Džošs Lukass (Josh Lucas) - viņš atveidos Hārvardas Universitāti beigušo juristu Miču Makdīru (filmā Firma galvenajā lomā bija aktieris Toms Krūzs). Viņa sievas Ebijas Makdīras lomā - Mollija Pārkere (Molly Parker). Abu meitas  Klēras Makdīras lomā - aktrise Nataša Kalisa (Natasha Calis); Miča brāli Reimondu spēlē Kelums Kīts (Callum Keith Rennie), kurš aizraujas ar pētniecību. Viņa draudzeni Tamāru Inezi atveidos aktrise Džuljeta Levisa (Juliette Lewis).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja