Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ceturtdienās Miera iela republikā – Laimīgās stundas

Ceturtdien, 14.jūlijā no plkst.18 līdz 20 visi radošā kvartāla - Miera ielas republikas - ,apmeklētāji varēs piedzīvot Laimīgās stundas, kuru laikā kur ikvienu gaidīs dažnedāžadi piedāvājumi un pārsteigumi, informē Alise Ziemule, kafejnīca Taka. Miera ielas republikā Laimīgās stundas turpmāk iestāsies katru ceturtdienu.

Laimīgās stundas piedāvājumus varēs meklēt pudeļu pārvērtību punktā Buteljons, kafejnīcās Taka un DAD cafe, veikalā ZE Store, tējas istabā Illuseum, veikalā Taša un telpaugu apmaiņas punktā Mājas svētība. Apmeklētāji tiks aicināti pārbaudīt savu veiksmi laimes akā, izgaršot ēdienus un dzērienus, kā arī apskatīt vai iegādāties dažādas lietas. “Pudeļu pārvērtību punktā Buteljons tiek atklātas stikla pārveides iespējas – šeit var nodot stikla taru, kas iegūs jaunu elpu un pārtaps glāzēs, bļodās, šķīvjos un citos noderīgos izstrādājumos. Kafejnīca Taka piepilda Miera ielu ar zaļu lapu mieru un prieku, piedāvā gardus veģetārus ēdienus, dzērienus, mājas ābolu vīnu, muzikālus un kulturālus notikumus. ZE Store mājīgajā veikaliņā ir atrodami dažnedažādi apģērbi un sadzīves priekšmeti vintage krāsās un faktūrās. Turpat blakus mājo DAD cafe, kur atgriežas katrs, kas nobaudījis slaveno citronkūku. Tējas istabā Illuseum iespējams baudīt dzērienus domas raisošā atmosfērā, bet studijas kaimiņi, veikals Taša iepriecina viesus ar košām, radošām drānām, aksesuāriem, lauku dziju un iespēju tikt pie hennas zīmējumiem. Augu apmaiņas punktā _Mājas svētība _varēsiet samainīt kādu mājas augu, atveseļot to augu SPA kūrē, vai noglabāt augu viesnīcā savas prombūtnes laikā. Turpat augu ielenkumā, varēsiet pazvilnēt kafejnīcā un iepazīties ar literatūru (par zaļajiem draugiem, protams),” par piedāvājumu vēsta A.Ziemule.Kā atgādināja A.Ziemule, Miera iela vienmēr bijusi nozīmīgs Rīgas satiksmes ceļš, pa kuru jau vairāk kā 100 gadus traucas elektriskais tramvajs, un 19. gadsimta sākumā celto īres namu pirmajos stāvos atradušās dažādas iestādes un bodītes. Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas un veikaliņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja