Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Cilvēks, kas muldēja par daudz…

Bijušais ministrs Gundars Bērziņš šodien savā intervijā NRA paziņo par šausminošām lietām: SAB izspiego amatpersonas, SAB vervē amatpersonas, SAB piedalās politiskajās spēlēs. Šausmas, tieši Kažociņa laikā SAB ir kļuvis bez maz vai par totalitāras valsts tipa drošības dienestu. Gundars Bērziņš atkal kārtējo reizi ir sarunājis tik daudz, ka iespējamajiem komentētājiem vajadzēs vairākas dienas, lai atšķetinātu viņa teikto.

Bet varbūt nemaz nevajag to komentēt, jo šie Bērziņa izteikumi noteikti nav nejauši un laiks, kad tie nākuši klajā droši vien arī ir īpaši izvēlēts un vispār Bērziņa publiskā lielīšanās ar nepārbaudāmu informāciju vairāk izskatās pēc provokācijas.

Protams, lasot Bērziņa sacīto, rodas jautājums kā tad viņš visu to, ko saka, godātais, bijušais ministrs zina. Varbūt viss viņa sacītais ir liels blefs, jo SAB noteikti šos izteikumu nekomentēs. Tieši tas ir vajadzīgs—izteikt nepārbaudāmu informāciju, kas varētu sacelt lielu vētru ūdens glāzē. Kažociņš šķiet valdošai koalīcijai ir kļuvis par ļoti neērtu cilvēku tāpēc viņa tēls būtu jāsabojā cik vien var, lai pēc tam politiķiem būtu vieglāk paskaidrot, kāpēc Kažociņu viņi nevēlējās apstiprināt SAB vadītāja amatā.

Bērziņa sacītajā iezīmējās vēl kas—viņa simpātijas pret NRA un LNT skaidri liek noprast, ka šie mediji elitei ir tuvāki un „pozitīvāki“ nekā Diena un TV3, kuri pamanās kritizēt koalīciju. Bijušais ministrs Bērziņš novelk robežu starp labajiem un sliktajiem, mēģinot norādīt, ka „nepozitīvie“ kļūst nepopulāri, jo ziņo pārāk daudz negatīvu ziņu. Patiesībā, paldies šiem „popularitāti“ zaudējošajiem medijiem, kuri kaut nedaudz spēj izklaidēt „oranžo miglu“ pār šo zemi, ziņojot to, kas patiesībā notiek, nevis ir „pozitīvs“ valdošās koalīcijas skatījumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja