Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Latviešu biedrības namā būs skatāma studijas Ellija izstāde

Rīgas Latviešu biedrības namā 27. augustā plkst. 19 tiks atklāta atjaunotās glezniecības un fotomākslas studijas Ellija ekspozīcija Raibā sonāte, pastāstīja studijas pārstāvis Kaspars Bērziņš.

Šī būs otrā studijas Ellija tā sauktā atskaites ekspozīcija, kurā tās aktīvākie dalībnieki atrāda savus pēdējā gada veikumus un māksliniecisko meklējumu līkločus.

Ekspozīcijā būs aplūkojami akti, ainavas, klusās dabas un portreti dažādās tehnikās. Ekspozīcija veidota un atlasīta ar pamatmērķi parādīt skatītājam radošo meklējumu un pilnveides procesu ar ne tikai tā gala "produktiem", bet arī ar skicēm, dažādiem mēģinājumiem. Ekspozīcijas veidotāji vēlas iepazīstināt skatītāju ar meklējumu iespēju dažādību, interesantumu un sevis pilnveides sarežģītību.

Studijā Ellija darbi radošajos meklējumos tiek koncentrēti galvenokārt uz cilvēka morfoloģijas studijām zīmēšanas un gleznošanas prasmes pilnveidei profesionālā mākslinieka Jāņa Anmaņa un viņa mācekļa Kaspara Bērziņa vadībā, kā arī tam paralēli darbojas fotomākslas studija profesionāla fotogrāfa Andreja Andersona vadībā. Studijas dalībnieki ir "dažāda kaluma" mākslas entuziasti - profesionāļi, mākslas studenti, kā arī brīvmākslinieki.

Atjaunotā glezniecības un fotomākslas studija Ellija Rīgas Latviešu biedrības nama telpās drīzumā svinēs savu otro pastāvēšanas gadu, bet kopumā tās vēsture stiepjas jau vairāk nekā desmit gadu garumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja