Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Sācies fotokonkursa Baltic Sea in My Eyes interneta balsojums

Portālā Balticseanow.info sākusies balsošana par starptautiskā fotokonkursa Baltic Sea in My Eyes (Tā es redzu Baltijas jūru) labākajām fotogrāfijām, portālu Diena.lv informē valsts SIA Vides projekti projektu vadītāja Anita Jansone.Konkursa uzvarētājus noteiks gan portāla apmeklētāji interneta balsojumā, gan žūrija.

Portāla apmeklētāju izvērtēšanai līdz 2012.gada 30.janvārim nodotas 100 labākās fotogrāfijas. Pavisam konkursam tika iesūtītas vairāk nekā 700 fotogrāfijas no dažādām valstīm Baltijas jūras piekrastē.Gan žūrijas, gan portāla apmeklētāju izvēlētie uzvarētāji tiks paziņoti 2012.gada 6.februārī. Fotokonkursa interneta balsojuma uzvarētājiem tiks pasniegtas vērtīgas balvas – pirmās vietas ieguvējs saņems Canon G12 digitālo fotokameru, otrās vietas ieguvējam tiks pasniegta Petzl Tikka XP2 galvas LED lampiņa un Helcom atlants par Baltijas jūru, trešās līdz piektās vietas ieguvēji tiks apbalvoti ar Helcom atlantu par Baltijas jūru.Žūrijas noteiktās pirmās vietas ieguvējs balvā saņems Nikon Monarch 8X36 DCF binokli, otrās vietas ieguvējs - Petzl Tikka XP2 galvas LED lampiņu un Helcom atlantu par Baltijas jūru, savukārt trešās līdz piektās vietas ieguvēji saņems Helcom atlantu par Baltijas jūru.Labākos fotokonkursa darbus 2012.gadā izstādīs ceļojošā izstādē Latvijā, Igaunijā, Somijā un Zviedrijā. Lai aizsargātu Baltijas jūru, valstīm tās krastos jādala atbildība. Politiskās stratēģijas un pasākumi ir būtiski, bet vēl svarīgāka ir sabiedrības iesaistīšana, jo katra iedzīvotāja ikdienas aktivitātes un pieņemtie lēmumi ietekmē arī Baltijas jūru. Starptautiskais portāls Balticseanow.info piedāvā iespēju sabiedrībai piedalīties, diskutēt un apmainīties ar idejām, kā aizsargāt Baltijas jūru. Tajā var apskatīt piekrastē uzstādītas web kameras un 360 grādu panorāmas, uzzināt aktuālo vides informāciju, piedalīties diskusiju grupās, iepazīties ar iedzīvotāju novērojumiem un stāstiem, kā arī izzināt Baltijas jūru, veicot eksperimentus un vides novērojumus. Ir izveidota arī portāla sadaļa latviešu valodā.Portālu veido valsts SIA Vides projekti sadarbībā ar partneriem no Somijas, Zviedrijas un Igaunijas projektā BalticSeaNow.Info - Inovatīvs līdzdalības forums Baltijas jūrai. Tā īstenošanu finansē Centrālās Baltijas jūras reģiona Interreg IV A programma 2007-2012.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja