Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

7.maijā nāks klajā Aishas albums

Viena no šī brīža aktuālākajām un interesantākajām latviešu dziedātājām Aija Andrejeva, kura plašākai publikai pazīstama ar TV šovā iegūto skatuves vārdu Aisha, ir pabeigusi darbu pie sava otrā studijas albuma. Tas dienasgaismu ieraudzīs jau 7.maijā un tam dots pašai dziedātājai personiski nozīmīgs nosaukums " Viss kārtībā, Mincīt..."

"Tas ir viens no maniem pēdējā laikā visbiežāk lietotajiem teicieniem un tiek lietots gan priecīgos, gan dažreiz arī ne pārāk priecīgos brīžos" – skaidro Aisha.

Tieši tādas ir arī jaunā albuma dziesmas - priecīgas, trakas, skumīgas un noteikti arī mīļas. Raibas kā pati dziedātājas dzīve pēdējos gados, kad izbaudīts gan TV prožektoru vilinošais spožums dažādos šovos, kuros gan izdejotas rumbas un tango, gan izkliegts kārtīgs rokenrols kopā ar leģendāro Frīdi. Iegūta daudzu negaidīta, taču pelnīta otrā vieta Latvijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē un studijā iedziedātas pilnīgi jaunas un vēl nedzirdētas dziesmas.

Un tam visam pāri rokmūzika, kuras mīlestība pārmantota no tēva Alex, kurš joprojām ir Opus Pro ierindā un nu jau vismaz 20 gadus ir viena no varenākajām roka "rīklēm" Latvijā.

Aishas pirmais CD savulaik "Tu un es" tika ierakstīts sadarbībā ar tēva grupu, bet jaunais albums ir pašas izlolots no pirmās līdz pēdējai dziesmai. Veidojot šo dziesmu programmu Aisha ķērās pie Latvijā vēl nepieredzēta dziesmu atlases paņēmiena, aicinot savus sacerējumus albumam pieteikt ikvienu - vai tas būtu pazīstams, vai pavisam nepazīstams autors. Rezultātā no vairāk kā 60 iesūtītajiem dziesmu praugierakstiem tika izvēlēta baušķenieka Gata Zotova dziesma "Ja sirdis prastu runāt", kas nu ierakstīta pilnīgi jaunā versijā un ir viena no spēcīgākajām albumā.

"Kad tiku pieņemta Fabrikā, man bija dota iespēja. Es to izmantoju un uzvarēju. Tagad pienācis laiks atdot parādu un dot iespēju kādam jaunajam. Priecājos, ka šādā veidā tika atrasts Gatis un esmu sajūsmā par to, kā šī dziesma ir pārtapusi. Tā ir viena no manām mīļākajām albuma dziesmām," – piebilst Aisha.

Dziesmas albumam rakstījuši arī Lauris Valters, Madara Celma, Aivars un Agnese Rakovski, Jānis Čubars, Valters Frīdenbergs, Mārtiņš Freimanis un citi. Studijā tās producējuši Kristaps Krievkalns, Gints Stankevičs un Midis. Kā īpašais pielikums albumam ir pievienots Aishas Eirovīzijas hits "You Really Got Me Going" un "Tu un es" koncertieraksta videoversija no aprīlī notikušā Andra Ērgļa liekoncerta Ķīpsalas hallē, kur dziesma tika izpildīta duetā ar vakara gaviļnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja