Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Alīša Kīza izdevusi albumu “The Element of Freedom”

2009.gada nogalē  amerikāņu dziedātāja Alīša Kīza (Alicia Keys) laidusi klajā  savu jaunāko albumu “The Element of Freedom”, kas Amerikā  “Billboard” pirktāko albumu topā debitēja 2.vietā, informē Jānis Penka, Platforma.lv.Albumā ir iekļautas 14 dziesmas, vienā no tām Alīša Kīza dzied kopā ar dziedātāju Bejonsē.

Albumā ir iekļauti jau iepriekš izdoti dziedātājas singli “Doesn’t Mean Anything” un “Try Sleeping with a Broken Heart”, kā arī plašu popularitāti guvusī dziesma “Empire State of Mind (Part II)”, ko dziedātāja albumā izpilda bez Jay-Z.Dziedātāja par savu jauno albumu teikusi: “Albums ir emocionāls un trausls, tajā ir daļa no brīvības. Es nevaru precīzi atrast labākus vārdus par brīvību kā šajā albumā. Brīvība noteikti ir tas, kur pašreiz es esmu savā dzīves ceļā.”  ASV “Billboard”  albumu topā “The Element of Freedom” debitēja 2.vietā  un tur pavadīja divas nedēļas, kļūstot par vienu no komerciāli veiksmīgākajiem gada albumiem. Latvijā LMK Ārzemju albumu topā šis ieraksts ierindojies 9.vietā. Alīša Kīza, īstajā  vārdā Alīša Audžello Kuka, dzimusi 1981.gadā itālietes un afroamerikāņa ģimenē Ņujorkā. Savu muzikālo karjeru viņa iesāka pirms 10 gadiem, šo gadu laikā Alīša Kīza ir izdevusi četrus studijas albumus un vienu dzīvā ieraksta albumu. Dziedātājas muzikālo talantu apstiprina neskaitāmās pasaules mēroga muzikālās balvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja