Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

AUDIO: Dziedātāja Emi ierakstījusi jaunu dziesmu

Dziedātāja Emi laidusi klajā savu jauno dziesmu „Vēlos”. Kā apgalvo dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultante Brigita Zariņa, dziesma ir par mīlestību, par to kā to saglabāt un nosargāt.


Šo dziesmu ir sarakstījis puisis vārdā Armīns. Dziedātāja Emi stāsta: „Kādu dienu es sēdēju savā ofisā un strādāju. Tajā brīdī man uzzvanīja nepazīstams puisis, kurš vēlējās ar mani satikties, jo bija uzrakstījis dziesmu speciāli man. Biju ļoti pārsteigta, bet tajā pašā laikā ļoti ieinteresēta. Izrādās, ka Armīnam draugi bija stāstījuši par mani kā jaunu un talantīgu dziedātāju. Viņš noskatījās manu videoklipu, noklausījās dziesmas un nolēma, ka vēlas ar mani strādāt. Armīns Larks ir tikai divdesmit gadus jauns puisis, bet raksta dziesmas jau no desmit gadu vecuma. Līdz šim viņš pats ir piedalījies 2004.gadā bērnu Eirovīzijā, vadījis savu grupu, kā arī ilgāku laiku sadarbojies ar grupu „Forte”. Mums ir izveidojusies lieliska sadarbība, viņš ir ļoti talantīgs un radošs cilvēks. Ceru, ka klausītājiem patiks jaunā dziesma „Vēlos”."

Emi jeb īstajā vārdā Sarmīte Jerāne ir 22 gadus jauna. Emi ir mācījusies Jumpravas mūzikas skolā, praksi apguvusi Londonā un Latvijā pie tādiem vokālajiem pedagogiem kā Jolanta Gulbe un Inga Bērziņa. Līdz šim dziedātāja ir izdevusi vairākas dziesmas – "Kā sapnī", "Spogulīt", "Keep on dancing" un kopā ar grupu „Device” singls "These are the few words". Agrāk Sarmīte bija dziedājusi grupā „Sister Act”, un ar šo grupu piedalījās „Eirovīzija 2004” nacionālās atlases konkursā. Tika atzīts, ka tieši šai grupai ir bijis vislabākais skatuves šovs. Ir izdots albums „Revolūcija”, kurš ieguva apbalvojumu „Latvijas Mūzikas Gada Balvā” kā labākais deju gada albums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Noklausies dziedātājas Emi jauno dziesmu "Vēlos"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja