Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Berga bazārā notiks sestais Grimbergen vasaras festivāls

Jau sesto reizi Berga bazārā notiks Grimbergen vasaras festivāls. Tas sāksies 8. jūlijā ar latīņamerikāņu mūzikas apvienība Kasike koncertu, informēja festivāla pārstāvji.

Mūzikas apvienībā Kasike saspēlējušies mūziķi no Brazīlijas, Čīles un Latvijas, kas pērn Grimbergen vasaras festivālā spēja radīt muzikāli viskrāsaināko karstasinīgas ballītes sajūtu.

Trio Kasike dalībnieki – Rodrigo Manfrinati, Migels Andress Hernandezs Giraldi un Artjoms Sarvi – uzsver, ka viņu apvienības galvenais mērķis ir aicināt cilvēkus sadziedāties, izdejoties, smaidīt un svinēt dzīves un ļaužu dažādību. Šai vasarai pat vairāk kā atbilstoši.

Koncerti Berga bazārā notiks trešdienu vakaros.

15. jūlijā Berga bazāra viesus muzikāli priecēs Latvian Blues Band līderis Bux jeb Jānis Bukovskis, piedāvājot ieklausīties skaistākajās blūza balādēs, bet 22. jūlijā par mīlestību dziedās Ivo Grīsniņš-Grīslis.

Jūlija koncertsēriju 29. datumā noslēgs pianists Andrejs Osokins kopā ar dziedātāju Katrīnu Gupalo. "Berga bazārs mums abiem kļuvis par ļoti īpašu un mīļu vietu, kur bieži atpūšamies un tiekamies ar draugiem," saka Andrejs. "Tāpēc esam ļoti priecīgi 29. jūlijā pieskandināt šo brīnišķīgo vietu ar savu mūziku! Programma šoreiz būs pat ekstrēmi daudzveidīga – no klasiskās mūzikas, caur džezu, Imanta Kalniņa daiļradi, teātra un kino mūziku, līdz pat jutekliskajām Katrīnas oriģinālkompozīcijām."

"Mums ir liels prieks, ka tomēr izdevies sarīkot festivālu arī šogad," saka tā producente Maija Moira Mazanova. "Spītējot pandēmijas skarbajam triecienam, vasaras koncertsezona ir sākusies, un pieļaujamais nelielais koncertformāts atbilst mūsu festivāla idejai par neuzbāzīgu un netraucētu mūzikas baudīšanu."

Grimbergen vasaras festivāls turpināsies arī augustā. 

Koncerti Berga bazārā sāksies plkst. 19 un ieeja tajos būs bez maksas. Par galdiņu rezervēšanu vīna bārā Garage jāzvana 26628833, bet restorānā Andalūzijas suns – 67288418.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja