Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Bītmeikeri un jaunā nepieradinātā elektroniskā mūzika Tabakas fabrikā

8. jūnijā Rīgā, Tabakas fabrikā pulcēsies pašmāju bītmeikeri un jaunās latviešu nepieradinātās elektroniskās deju mūzikas pārstāvji. Pasākumā uzstāsies Dirty Deal Audio mūziķi, bet vakaru piesātinātāku padarīs bītmeikeri dÉbruit no Francijas un Style Mistake no Lietuvas.

dÉbruit, īstajā vārdā Havjērs Tomass, saukts arī par franču ritma burvi, ir viens no Parīzes aktuālākajiem bītmūzikas karognešiem, kas iegūst aizvien lielāku atpazīstamību un atzinību starptautiskā mērogā. Stilistiski dÉbruit varētu dēvēt par elektroniskās mūzikas pasaules pilsoni - viņa skanējumu raksturo tādi atslēgas vārdi kā Bump-Hop, French B-Boy Electro, Synth Magic, Hip-House, Heavy Wonky Beats un West-Coast Hip-Hop

Style Mistake ir jauns producents no Lietuvas, kurš sevi jau pierādījis kā sevišķi spējīgu Lietuvas prestižajā bītmūzikas konkursā Ritmo Kovos 2011. gadā, kur viņš tika atzīts par labāko no dalībniekiem. Viņam raksturīgs masīvs skanējums un plaša stilu gamma, sākot ar elektroniskiem bītiem un disko motīviem un beidzot ar drūmu drum'n'bass un dabstepu. Style Mistake komforta zona ir kaut kur starp hiphopu un house mūziku, kas papildināta ar dabstepa elementiem. 

Dirty Deal Audio ir relatīvi jauns, radošas enerģijas pārpilns un dažādu žanru robežas pārkāpjošs bītmūziķu un mākslinieku kolektīvs. Tajā apvienojušies talantīgākie netradicionālās elektroniskās un samplētās mūzikas jaunās paaudzes censoņi, kas šobrīd periodiski atrādās dažādās Latvijas pilsētās, pulcējot aizvien vairāk atbalstītāju un izraisot paliekošu interesi par kolektīva radošo darbību, kā arī par Latvijā ražoto bītmūziku kopumā.

8. jūnijā Dirty Deal Audio pārstāvēs un "dzīvajā" uzstāsies Kodek, TV Maskava un Mc Wc Kokx, Oriole, Netīrās Cilpas, Niklāvz, Kristaps Ritms, Kashuks, Corona, Tablis un Vj Daavis

Pasākums norisināsies 8. jūnijā plkst. 21 Rīgā, Tabakas fabrikā, Miera ielā 53.

Plašāka informācija pieejama Dirty Deal Audio oficiālajā mājas lapā www.dirtydeal.lv/audio.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja