Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Dalību OKartes Skatuvē neturpinās T – Band dalībnieks Lenny

Pēc šova OKartes Skatuve ceturtā koncerta, kurā dalībnieki izpildīja leģendārās grupas Jumprava dziesmas un prezentēja sešas jaunas oriģināldziesmas, noskaidrojies, ka muzikālo sacensību nedturpinās T – Band dalībnieks Lenny.Lai gan T - Band nonāca uz izbalsošanas svītras, ceturtajā koncertā šovu neviens nepameta.

Žūrija un visi klātesošie uzskatīja, ka no šova oficiāli jāatskaita Lenny, kurš pagājušajā nedēļā atstāja OKartes Skatuve dzīvokļa telpas veselības problēmu dēļ, portālam Diena.lv pastāstīja OKartes Skatuve sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.Arī šajā koncertā žūrija bija īpaši stingra un dalībnieku izpildītās un sarakstītās dziesmas vērtēja ar atklātu, profesionālu kritiku. Koncerta pirmajā daļā dalībnieki izpildīja grupas Jumprava dziesmas savā interpretācijā. Lai gan Aigars Grāvers atzina, ka viņam ir grūti vērtēt savas grupas dziesmas, tomēr viņš nekautrējās būt gan skarbs, gan pozitīvs savos vērtējumos.Skatītāji ar sajūsmu uzņēma visas dalībnieku oriģināldziesmas. Īpašas ovācijas izpelnījās grupas Jātnieki dalībnieka Rikardo sarakstītā dziesma Rudens un tu. Rikardo izpelnījās komplimentus arī no žūrijas priekšsēdētāja Guntara Rača. Lai gan Intars Busulis paziņoja, ka SWH rotācija šonedēļ netiks papildināta ar nevienu no šī koncerta oriģināldziesmām, G. Račs apsolījās finansēt Jātnieku dziesmas Rudens un tu ierakstīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja