Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dons izdod dziesmu Sāp

Pēc notikumiem bagātā Eirovīzijas dziesmu konkursa posma Dons atgriežas pie saviem klausītājiem ar dziesmu Sāp. Dziesma ir priekšvēstnesis drīz gaidāmajam devītajam Dona studijas albumam Laiks, kā arī vasaras lielkoncertam Daugavas stadionā. Singlam izdota arī angliskā versija ar nosaukumu Dark.

Dons atzīst, ka gada pirmā puse pilnībā pagājusi, gatavojoties Eirovīzijas dziesmu konkursam Malmē, bet uzreiz pēc tā noslēguma turpinājies cits radošs process - darbs pie jaunā albuma. Singls Sāp iekļāvies abos šajos posmos, jo tā pēdējie vokāli tika ierakstīti Malmē, starp Eirovīzijas mēģinājumiem, viesnīcas istabiņā iekārtotā studijā.

“Vēlos ļaut katram klausītājam pašam izdzīvot dziesmas Sāp stāstu caur savu emocionālo prizmu. Stāstu par iemīlēšanos, par attiecību sākumu un ilūzijām, kas ar laiku zūd," stāsta Dons.

Dziesmas autori ir  Artūrs Šingirejs, Kate Elpo, George Gleeson un Liam Geddes. Dziesmu liriku video veidojusi Madara Dzintara Pluša.

Dona jaunais albums Laiks dienas gaismu ieraudzīs jau augusta sākumā. “Katru albumu redzu kā izaicinājumu, kurā meklēju jaunu šķautni savai muzikālajai valodai. Šobrīd esmu tajā aizraujošajā puzles veidošanas procesā, kurā vēl līdz galam nav skaidrs, kā visi gabaliņi sakritīs. Ir jaunas sadarbības ar producentiem un autoriem, tas pienes svaigumu visam darba procesam,” Dons stāsta.

Tāpat Dons aicina savus klausītājus tikties koncertā Laiks, kas gaidāms 2024.gada 17.augustā Daugavas stadionā. “Pavisam nesen ieraudzīju koncerta skatuves gala versiju, un nespēju slēpt savu sajūsmu, nevaru sagaidīt to redzēt dzīvē. Kopības sajūtu, ko izjūtu koncertos, nevaru aprakstīt vārdos - šīs tikšanās ar maniem klausītājiem ir iemesls, kāpēc esmu mūziķis. Vienošanās kopīgā dziesmā ar tūkstošiem cilvēku dod lielu spēku,” Dons turpina.

Biļetes uz koncertu Laiks pieejamas pieejamas www.ekase.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielo kapu metu konkursā nolemj nepiešķirt pirmo vietu

Lielo kapu metu konkursa starptautiskā žūrija atzinusi, ka neviens no pieciem iesniegtajiem darbiem nav izstrādāts tādā kvalitātē un gatavības pakāpē, lai varētu atzīt, ka ir iegūta spēcīga ideja L...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja