Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Dziedātāja Megija Reilija uzstāsies Jūras vārtos

8. martā, Starptautiskajā sieviešu dienā, plkst.20 Ventspils teātra namā Jūras vārti viesosies skotu izcelsmes dziedātāja Megija Reilija (Maggie Reilly), lai sniegtu koncerta apmeklētājiem tieši šiem svētkiem atbilstošu, nedaudz sentimentālu muzikālu baudījumu. Mūzikas pasaulē Megijas Reilijas vārds ir plaši pazīstams, pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar komponistu un taustiņinstrumentālistu Maiku Oldfīldu (Mike Oldfield).

Šīs sadarbības ietvaros tapušas daudzas, klausītāju popularitāti iekarojušas dziesmas - Get To France, Moonlight shadow, kā arī hīts Family Man, kas dziedātājai 1984. gadā atnesa ASCAP (Amerikas komponistu, autoru un izdevēju biedrības) balvu.

Megijas Reilijas interese par mūziku aizsākās jau bērnībā, kad, pateicoties tēvam, kurš bija muzikants kādā deju grupā, mazā Megija bieži apmeklēja viņa koncertus Skotijā. Nopietnu mūziķes karjeru Reilija uzsāka septiņdesmito gadu sākumā kopā ar skotu fank-roka grupu Cado Belle. 1991.gadā tiek izdots pirmais no desmit soloalbumiem - Echoes, kurā iekļauts spēcīgais pasaules hīts Everytime we Touch, kā arī Eiropas mēroga hīti Wait un Tears in the Rain.

2006. gadā albumā Rowan Megija Reilija atgriežas pie skotu saknēm, izpildot gan oriģināldziesmas, gan, savā manierē iedziedātas, skotu un angļu tautasdziesmas. Savukārt jaunajā albumā Silver on the Tree, ko iecerēts izdot 2013. gada pavasarī un kas ar labiem panākumiem tika prezentēts Glasgow’s Celtic Connections festival Tron Theatre, dziedātāja atklāj pavisam jaunas un vēl nedzirdētas daiļrades nianses, izpildot skaņdarbus mūsdienu ķeltu stilā.

Biļešu iepriekšpārdošana t/n Jūras vārti un visās Biļešu servisa kasēs par Ls 7 (februārī).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja