Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Fanu biļetes uz Mensona koncertu sāks tirgot šonedēļ, pārējās - nākamajā

Iepriekš spītīgi metis lokus ap Rīgu, skandalozais amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons beidzot ieradīsies Latvijas galvaspilsētā — 15.novembrī Arēna Rīga pulcēs nenoliedzami talantīgā mākslinieka cienītājus. Savā jaunākajā pasaules turnejā viņš popularizēs vasarā izdoto septīto studijas albumu The High End of Low.

Šī būs lieliska izdevība redzēt Mensonu ar iespējami labāko pavadošo grupu — kopš atsākta sadarbība ar basģitāristu Tvigiju (savulaik spēlējis Nine Inch Nails sastāvā), muzikālās izpausmes guvušas krietni monolītākus pamatus, lai arī jaunais albums nebūt nav tik nikns kā iepriekšējie. Muzikālo formu vienkāršība, spēcīgi akcenti un joprojām izaicinoši teksti, pietiek kaut vai apskatīt singla Arma…geddon nosaukuma necenzēto versiju. Klausītāju viņš uzrunā manifestējoši, ar īpatniem simboliem ļaujot katram pašam atrast īsto vēstījumu.

Pats Merilins Mensons gan nav mainījies, joprojām pretrunīgā personība liek par sevi runāt, un joprojām uz viņa koncertiem nav ieteicams vest bērnus — labākajā gadījumā nesapratīs. Muzikāli krāšņs — tāds ir Mensona muzikālais kokteilis, kurā ir gan glemroks, gan industriālais metāls. Bijušais žurnālists Braiens Hjū Vorners — spokainais Mensons — jau labu laiku popularitātes ziņā panācis un pat apsteidzis savu mentoru Trentu Reznoru (NIN) un, par spīti personīgās dzīves ķibelēm (laulības dzīve ar striptīza granddāmu Ditu fon Tīsu piedzīvoja krahu), joprojām ir stila un muzikālās gaumes noteicējs tūkstošiem fanu visā pasaulē.

Par viņa popularitāti liecina arī skaitļi — mūziķa ieraksti pārdoti vairāk nekā 44 miljonos eksemplāru, Mensona darbi daudzās valstīs saņēmuši zelta un platīna statusu. Līdz perfektumam izslīpējis formulu — mūzikai nepieciešami arī vizuālie efekti —, Mensons arī Rīgā sola iespaidīgu šovu šokroka labākajās tradīcijās. Iepriekš mūziķis uzstājies gan Tallinā, gan Viļņā.

Biļetes uz Merilina Mensona koncertu Rīgā pārdošanā nonāks pirmdien, 21.septembrī, tās varēs iegādāties www.ticketpro.lv un Biļešu servisa tīklā. FBI koncertu kluba biedriem šāda iespēja būs jau no 17.septembra. Pirmo 1000 stāvbiļešu cena — Ls 15, vēlāk — Ls 20. Biļetes fanu zonā — Ls 30, sēdvietu biļetes — Ls 20—35.

Šovu organizē koncertaģentūra FBI sadarbībā ar pasaulē ietekmīgo Live Nation.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja