Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Festivālā Positivus uzstāsies britu dziedātājs Sems Smits

Nākamgad festivālā Positivus viens no galvenajiem māksliniekiem būs britu dziedātājs Sems Smits, informēja festivāla pārstāve Elva Lorence

Dziedātājs Sems Smits patlaban iekaro pasauli ar savu jaunāko superhitu Unholy un ir ceļā pie klausītājiem ar jaunu albumu. Vairāk nekā 70 miljoni ikmēneša klausītāji ierindo Semu Smitu stabilā Top 10 visvairāk klausīto mākslinieku sarakstā pasaulē.

Jau kopš debijas albuma In The Lonely Hour (2014) Sems Smits ir uzkrājis virkni spožu sasniegumu - 35 miljoni pārdotu albumu, 45 miljardi klausījumu skaitu mūzikas straumēšanas vietnēs, četras Grammy balvas, trīs BRIT balvas, seši MOBO, Zelta globuss, Oskars, divi nr. 1 albumi, pieci nr. 1 singli, divi nr. 1 kā vokālistam no Naughty Boy (La La La, 2013) un Calvin Harris (Promises). 

Sam Smith jaunākais albums Gloria, kas pie klausītājiem nonāks 27. janvārī, būs viņa līdz šim drosmīgākais un atklātākais veikums, kas seko pēc dziesmas Unholy milzu panākumiem. Nepilnu 24 stundu laikā tas kļuva par vienu no visu laiku visstraujāk straumētākajām dziesmām Spotify. Kopš tā laika tas ir ieņēmis pasaules topu augšgalu gan Spotify, gan Apple Music, kā arī ieņēmis pirmo vietu Apvienotajā Karalistē, Austrālijā un Kanādā. Superhits, kurā piedalās Kima Petrasa (Kim Petras) ir pārspējis 500 miljonus Spotify straumējumu skaitu.

Albums Gloria būs mūsdienīgāka un radošāka Sema Smita skatījums žilbinošā, greznā, izsmalcinātā, negaidītā un brīžiem saviļņojošā skanējumā. Dominējot TikTok platformā, Sems Smits pašlaik ir tikai viens no trim māksliniekiem, kas šogad ir debitējis Apvienotās Karalistes oficiālajā topā 1. vietā. Ar savu ceturto albumu Gloria viņš turpina lauzt jaunus ceļus un ir sava veida revolūcija mākslinieka muzikālajā daiļradē.

Positivus festivālā Sems Smits uzstāsies sestdienā, 15. jūlijā.

Festivāla biļetes pieejamas www.positivusfestival.com un Biļešu servisa tīklā.

Par godu festivāla pirmo jaunumu izziņošanai, Positivus galvenais partneris LMT dāvā iespēju tikai 3 dienas, izmantojot kodu LMT+POSITIVUS, iegādāties festivāla divu dienu biļetes par Early Bird cenu jeb par 69 eiro.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja