Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Īpašos kinoseansos izrādīs filmu Mans tētis – Intars Busulis

Pirmo reizi par mūziķi Intaru Busuli ir tapusi filma, ko jau šoruden varēs noskatīties visā Latvijā. Intaram Busulim klāt esot, filmu Mans tētis – Intars Busulis varēs noskatīties unikālos kinoseansos vairākās Latvijas pilsētās, informēja mūziķa pārstāvji.

Filmas režisori ir Edgars un Anna Lūsiņi, kā arī Intara Busuļa bērni – Lenijs, Emilija, Amelija un Jānis. Mans tētis – Intars Busulis ir atklāta filma par Intara dzīvi no viņa bērnu perspektīvas. Viņi filmā intervē savam tētim tuvus un viņa dzīvē nozīmīgus cilvēkus, kā arī meklē atbildes uz ne tik ērtiem jautājumiem.

Intars Busulis atzīst, ka filmas intervijās viņš saņēma vairākus jautājumus, kurus nekad ar bērniem ikdienā nav pārrunājis. "Man dažkārt tiešām nebija viegli atbildēt uz jautājumiem par manu biežo prombūtni, par attiecībām ar savu mīļoto sievu Ingu, par saviem sapņiem. Tik ļoti atklātas intervijas man nekad dzīvē nav bijušas," stāsta Intars Busulis.

Šī ir pirmā reize, kad mūziķis Intars Busulis ļauj pavisam atklāti ieskatīties savā un savas ģimenes dzīvē. Mūziķa meita Emilija atklāj, ka filmēšanas process ir bijis aizraujošs piedzīvojums. "Līdz šim tētis vienmēr ir nodalījis darbu no mājām, tāpēc būs nepierasti redzēt sevi uz kino ekrāniem. Tas mūsu ģimenei ir īpašs notikums!" stāsta Intara Busuļa vecākā meita Emilija.

Filmu muzikāli papildina koncertieraksti, kā arī tiek atskaņoti skaņdarbi no Intara Busuļa jaunā albuma Spēlē savā burvju flautā, kas klausītājiem tiks prezentēts 25. oktobrī.

Filmas Mans tētis – Intars Busulis pirmizrāde notiks 25. oktobrī kinoteātrī Splendid Palace reizē ar mūziķa jaunā albuma prezentācijas pasākumu. Biļetes iespējams iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv.

Atklātā, ģimeniskā un muzikālā filma ar LMT atbalstu tiks rādīta arī īpaši organizētos kino pasākumos, tajos piedaloties arī pašam Intaram Busulim – 29. oktobrī kino Auseklis Talsos, 4. novembrī kino Balle Liepājā, 5. novembrī kino Rio Ventspilī, 10. novembrī kino Gaisma Valmierā, 14. novembrī kino Cēsis Cēsīs un 24. novembrī kino Gors Rēzeknē. Biļetes uz kinoseansiem iespējams iegādāties attiecīgo kinoteātru mājaslapās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja