Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Joku dienā Studentu klubā pēc improvizācijas teātra izrādes notiks koncerts

Ceturtdienas, 1.aprīļa vakarā LMA Studentu klubā joku dienu atzīmēs – improvizācijas teātra “Pēdējā pirmizrāde” darboņi, kā arī grupas “Krupja klade” un “Jakob Noiman Festival Band”, informēja kluba pārstāve Elīna Korne.Plkst.20 vakaru atklās “Pēdējā pirmizrāde”, piedāvājot sarunu šovu “Kā noteikt humoru?” Tajā tiks rastas atbildes uz visiem jautājumiem, ko cilvēki mēdz sev uzdot, jautājumiem, ko mēdz uzdot citos sarunu šovos, kā arī tiem, kas citiem ir par sarežģītu.

Apmēram stundu ilgais šovs, protams, risināsies par un ap humoru, tā ietekmi uz cilvēka veselību un citām tikpat eksistenciālām tēmām, solīja E.Korne.Vakara turpnājumā uzstāsies postavangarda apvienība “Krupja klade”, kurā apvienojušies daudzi pazīstami mākslinieki, taču viņu vārdi pagaidām netiek atklāti. Būšot pārsteigums – “atrotīt rokas un atteikties no ikdienas uzvalka un šlipses piekritis kāds no vēl esošajiem valdības pārstāvjiem,” apgalvoja E.Korne. Uz skatuves kāps arī Jēkaba Nīmaņa vadītā muzikālā apvienība  “Jakob Noiman Festival Band”. “Ansamblis flirtē ar vairākiem mūzikas žanriem, rodot iedvesmu gan dažādu tautu melodijās, dienvidu zemju ritmos, gan dziesmās, kas izlaužas no Jēkaba Nīmaņa sirds dzīlēm,” atklāja E.Korne..Ieeja klubā no plkst. 20:00, skatuve no plkst. 20:30, pēc mākslinieku priekšnesumiem paredzētas dejas. Ieejas maksa – Ls 2.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja