Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kaža izdod debijas albumu

Pirmdien, 19. septembrī mūzikas ierakstu veikalos un portālā Doremi.lv pārdošanā nonāks latviešu dziedātāja Kažas (Kārlis Būmeisters) paša vārdā nosauktais debijas albums, portālam Diena.lv pavēstīja pārstāvji no Mikrofona ierakstiem.„Šis ir nekas vairāk kā 13 skaņdarbos un 1073 vārdos ietērpts stāsts par izdomāto, ieraudzīto, sajusto, vēl nepiedzīvoto un tikai nojausto.

Šo albumu klausoties gan nav jāmeklē mani, bet varbūt starp skaņām un piedziedājumiem kāds atpazīs sevi,” stāsta mūziķis Kaža.Albums tapis trīs gadu garumā un tajā apkopotas 13 dziesmas un viens papildus skaņdarbs. Gandrīz visu dziesmu studijas producents ir pats Kaža un Gints Stankevičs. Albuma papildus dziesma _No sirds uz sirdi _ierakstīta paša dziedātāja jaunajā studijā _Cloud._Ierakstos piedalījušies Kažas grupas biedri - Māris Mekšs (bass), vairāku dziesmu līdzautors un taustiņu instrumentālists Edgars Znutiņš, ģitārists Mārcis Auziņš, bundzinieks Raitis Aukšmuksts, kā arī studijas producents G. Stankevičs (taustiņu instrumenti).Ierakstos piedalījušies arī Uldis Beitiņš (ģitāra), Edgars Jass (Hammond), Valters Mucinieks (saksofons un piebalsis), Didzis Lauva (taustiņu instrumenti), Guna Paula (flauta), Oskars Ozoliņš (trompete), Agnija un Tomass Bērenti (balsis), Zintis Žvarts (saksofons), Annija Putniņa (balss) un Elvijs Bušs (piebalsis).Kaža ne vien iedziedājis vokālās partijas, bet vairākās dziesmās iespēlējis arī ģitāru un taustiņu instrumentus. Dziesmas Tici vai nē jaunās, orķestra versijas ierakstā piedalījušies arī Andris Šīrants (ģitāras) un Todd Sorensen (bungas), bet orķestra aranžējumu veidojis Emīls Zilberts. Albuma dizainu veidojusi māksliniece Elita Šica - Vāvere un noformējumā izmantoti fotogrāfu Valda Kalniņa un Māra Ločmeļa darbi.Lielāko daļu albuma dziesmu mūzikas un teksta autors ir pats Kaža, taču dažas dziesmas tapušas sadarbībā ar Mārtiņu Freimani, Edgaru Znutiņu, Kristapu Lēperi, G. Stankeviču un Guntaru Raču. „Esmu šim visam stāvējis klāt no pirmajiem akordiem kā komponists un no pirmajiem bungu sitieniem kā producents. Tagad par šo ir jāceļas un jākrīt,” atzīst Kaža.Albuma iekļautas dziesmas _Ieskaties, Tici vai nē (orķestra versija), Kā tu pret mani, Man ir viss, Ir labi tā kā ir, Ceļa vidū, Slāpes nepāries, 3 min.slavas, Tiešs jautājums sev, Dziesma, Par pusnakts jātniekiem, Paņem līdz, Mazliet..., No sirds uz sirdi._CD versijā albums pasūtāms www.micrec.lv, bet Mp3 versijā pieejams portālā Doremi.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Audio

Noklausies Tici vai nē orķestra versiju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja