Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kinopasaules slavenības, kuras izpaužas mūzikā

Režisors Deivids Linčs novembrī izdos savu debijas albumu Crazy Clown Time, kura stilu raksturo kā moderno blūzu. Vienā skaņdarbā viņš būs dzirdams duetā kopā ar grupas Yeah Yeah Yeahs solisti Kārenu O.Aktrise Skārleta Johansone izdevusi divus albumus – Anywhere I Lay My Head, kurā iekļautas Toma Veitsa dziesmu kaverversijas (fona vokālus iedziedājis pats Deivids Bovijs), un Break Up, kas tapis sadarbībā ar dziesminieku Pītu Jornu un ko iedvesmojuši Serža Gensbūra dueti ar Brižitu Bardo.

Doktora Hausa lomas atveidotājs Hjū Lorijs šogad laidis klajā blūza, folkmūzikas un soulmūzikas disku Let Them Talk un nonācis pieprasītāko albumu topos!Aktrise Džuljeta Lūisa, Olivera Stouna filmas Dzimuši slepkavas zvaigzne, «piekrāpa» kinematogrāfu, kad 2003. gada nodibināja grupu Juliette and the Licks un sāka spēlēt sviedrainu roku. Sešus gadus vēlāk kolektīvs izjuka.Aktieris un režisors Tims Robinss izdevis folkmūzikas albumu Tim Robbins and the Rogues Gallery Band un apceļojis ar koncertiem Eiropu, Austrāliju un Ziemeļameriku.Oskarotais aktieris Džefs Bridžess šogad iepriecināja fanus ar laikmetīgās folkmūzikas albumu Jeff Bridges, kuru producējis slavenais Tī Bouns Bērnets. Ieraksts ir pieejams arī vinila platē! Aktieris Kevins Kostners kopš 2007. gada aktīvi koncertē ar savu kantriroka grupu Modern West. Izdoti jau divi albumi – Untold Truths un Turn It On.Režisors Vudijs Allens izcili spēlē klarneti un regulāri viesojas prominentos mūzikas festivālos Eiropā. Līdz 19. decembrim katru pirmdienu plkst. 20.45 viņš kopā ar grupu The Eddy Davis New Orleans Jazz Band muzicē Ņujorkas viesnīcā The Carlyle.Aktieris Džonijs Deps būs dzirdams savas jaunās filmas The Rum Diary skaņu celiņā (pirmizrāde 28. oktobrī). Filmā skanēs 50. un 60. gadu džeza ansambļu iedvesmota mūzika, kā arī Dīna Mārtina un Petijas Smitas dziesmu kaverversijas. Skaņu celiņš digitālajā formātā būs pieejams no oktobra beigām, kompaktdiskā – mēnesi vēlāk.Aktieris Billijs Bobs Torntons 90. gadu beigās pievērsās dziesmu sacerēšanai. Viņa diskogrāfijā ir četri albumi blūzroka stilā. Laiku pa laikam notiek aktiera koncerti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notiks orķestra Rīga bezmaksas koncerti bērniem

No 12. maija līdz 2. jūnijam Rīgā svinēs Ģimenes mēnesi un šīs kultūras programmas ietvaros divas reizes izskanēs orķestra Rīga koncerts Supervaroņi – piektdien, 17. maijā, plkst. 17.00 Kultūras pi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja