Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kongresu namā notiks Lielvārdes violetā kora koncerts

TV3 šovā Koru kari popularitāti iemantojušais dziedātājas Olgas Rajeckas vadītais Lielvārdes koris beidzot koncertēs Rīgā. Iemeslu šim pasākumam netrūkst — kora dalībnieks Ainars Bumbieris, kurš pazīstams arī kā puišu grupas Latte dalībnieks, saskaitījis — šis būs kora četrdesmitais koncerts, turklāt šonedēļ beidzot klajā nācis kora ierakstītais albums. "Esam gana daudz koncertējuši visā Latvijā, un mūs uzņēma ar milzīgu atsaucību, bieži vien gadījās, ka klausītāji negribēja laist mūs prom. Tāpēc droši varu apgalvot, ka esam guvuši pamatīgu rūdījumu un būsim gatavi prasīgajai Rīgas publikai. Turklāt, mūsuprāt, abi ir ievērības cienīgi fakti, kas godam jāatzīmē." Kādēļ koncertam izvēlēts nosaukums Rīdziniek, nedusmojies, bet pasmaidi!? A.Bumbieris skaidro — tas tādēļ, ka Rīgā, viņaprāt, ir ļoti maz smaidīgu cilvēku, vismaz salīdzinājumā ar citām Latvijas pilsētām, kur korim nācies uzstāties. "Paskatieties paši sabiedriskajā transportā, cik tur ir daudz nomāktu cilvēku!" viņš izsaucas un piebilst, ka tieši tādēļ ir vērts atnākt uz kora koncertu, lai gūtu pozitīvas emocijas, nevis staigāt apkārt saīgušam un sūdzēties par grūto dzīvi. Viņaprāt, pozitīvas emocijas radīs gan Kristapa Krievkalna vadītais bigbends, kas visām dziesmām spēlēs dzīvo pavadījumu, gan koncerta viesi Aisha un Alex, gan kora vokālā vadītāja Artūra Manguļa izpildītais Litrofona šovs, gan citi pārsteigumi.

Koncertā skanēs gan tās dziesmas, kas klausītājiem labi pazīstamas jau kopš šova laikiem — Desperados, Rikšiem bērīt" es palaidu, Raganas dziesmiņa pirms sprieduma pasludināšanas, Candyman, Svētuguns u.c., gan jauni skaņdarbi, kurus speciāli korim un Olgai Rajeckai uzrakstījuši Ainars Virga, Uldis Vanags, Mārtiņš Freimanis un Guntars Račs. Tās izpildīs gan viss koris, gan solisti, arī Antra Stafecka un Sintija Ģēģere, kuras šogad piedalījās konkursa Jaunais vilnis solistu atlasē un guva žūrijas ievērību.

"Varbūt tas skanēs mazliet ambiciozi, bet mēs gribētu, lai šis koncerts, kuru gatavojam patiešām rūpīgi, neatstātu vienaldzīgu nevienu skatītāju un emocijas būtu tikpat pozitīvas kā pēc Prāta vētras koncerta Mežaparkā!" smaidot teic A.Bumbieris. Viņš arī uzsver, ka koncertā sēdēšana nav paredzēta, jo koristi esot gatavi darīt visu, lai klausītājiem rastos vēlēšanās kārtīgi izdejoties. "To mēs jums varam garantēt!" dziedātājs sola un piebilst — visas biļetes uz koncertu vēl nav pārdotas. Starp citu, koristi ir gatavi dalīt autogrāfus tiem klausītājiem, kas būs iegādājušies jauno albumu, un nedusmosies, ja kāds viņiem dāvinās pavasara ziedus.

***

Koncerts

Kongresu namā 26.IV plkst.19.00, biļetes Biļešu servisa kasēs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja