Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latvijā sākas biļešu tirdzniecība uz Šadē koncertu Tallinā

Piektdien, 2. septembrī sākusies biļešu pārdošana uz četru Grammy balvu laureātes, angļu dziedātājas Šadē (Sade) koncertu Tallinas Saku arēnā 2. novembrī.Pieejamas tikai 5900 biļetes un koncertā būs tikai sēdvietas, portālu Diena.lv informēja koncertaģentūrā FBI. Biļetes ir nopērkamas _Biļešu servisa _kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā www.

bilesuserviss.lv. Sēdvietu cenas ir 42 un 49 lati.Šis būs mūziķes vienīgais koncerts Baltijas valstīs turnejā Sade Live - Once In A Lifetime Tour.Mūzika nebija Šadē karjeras pirmā izvēle - viņa studēja modi Sv. Martina mākslas skolā un mūzikai pievērsās pēc skolasbiedru lūguma, kuri meklēja vokālisti savai grupai. Vēlāk viņa sāka uzstāties ar grupu Pride un viņas dziesmu _Smooth Operator _pamanīja ierakstu kompānijas Epic Records pārstāvji, kuri gribēja slēgt līgumu ar Šadē kā solomākslinieci, bet viņa uzstāja, ka līdzi jānāk arī trīs grupas biedriem - Stjuartam, Endrjū un Polam. Lai arī izdodot pirmo singlu Your Love Is King Šadē dzīvoja pārveidotā ugunsdzēsēju stacijā bez apkures, šī kompozīcija kļuva par viņas elegantā skanējuma zīmolu un uz visiem laikiem pārvērta viņas dzīvi. Šobrīd visā pasaulē Šadē pārdevusi vairāk nekā 50 miljonus albumu eksemplāru.Dziedātājas pēdējais studijas albums Soldier Of Love, kas klajā nāca 2010. gada februārī - pēc desmit gadus ilgas pauzes, visā pasaulē pārdots multiplatīna statusā un saņēmis arī Grammy balvu. Pirmajā nedēļā ASV Billboard topā Soldier of Love, kas sekoja pirms desmit gadiem izdotajam albumam Lover’s Rock un ir sestais studijas albums Šadē 25 gadu ilgajā karjerā, tika pārdots 502 000 eksemplāru. Albums vietu vietu saglabāja arī nākamajā nedēļā.Kopumā Šadē kontā ir astoņi top desmit albumi - seši studijas darbi, viena izlase The Best Of un viens koncertieraksts Lovers Live.Šogad maijā klajā nāca Šadē labāko dziesmu izlase, kurā dzirdamas mūziķes skaistākās dziesmas. Izlasē iekļautas 25 dziesmas no visiem sešiem Šadē albumiem, kas iznākuši viņas vairāk nekā 25 gadus ilgās karjeras laikā, kā arī divas jaunas kompozīcijas, tostarp jauna dziesmas Moon & The Sky versija, kurā piedalās Jay-Z.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja