Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Latvijas Mūzikas Kanāls piedāvās jaunus raidījumus

Latvijas Mūzikas Kanāls (LMK) jaunajā sezonā pievērsīsies hip-hop kultūrai un noslīpēs savu māku „lūrēt” pa atslēgas caurumu, viesojoties Latvijā mīlētākās grupas „Prāta Vētra” lielā Mežaparka koncerta aizkulisēs, kā arī pie citiem Latvijā mīlētiem mūziķiem, informē Arnis Kursītis, LMK producents.

„Lūrēšana” pa atslēgas caurumu jeb LMK raidījums „Aizkulises” arī jaunajā sezonā turpinās pilnībā attaisnot savu nosaukumu, parādot to, kas parasti koncertu apmeklētāju acīm paliek apslēpts. „Aizkulises” turpinās sekot mūziķiem tur - otrā skatuves pusē un parādīs to, kas notiek tajā gandrīz vai mītiskā vietā, kuru mēdz dēvēt arī par backsteidžu. Kā zināms, tur pie saviem elkiem sapņo iekļūt teju vai katrs jaunietis, LMK šo iespēju piedāvā ikvienam skatītajam. Katru raidījumu jaunajā sezonā veidos vairākas īsas epizodes, padarot to vēl pikantāku un dinamiskāku. „Aizkulises” šogad jau paspējušas viesoties „Prāta vētras” lielajā Mežaparka koncertā un Mūziķu golfa kausā, dosies atbalstīt arī Lindu Leen, Jāni Stībeli un citus Latvijā mīlētus un populārus mūziķus.

LMK rudens sezonā sāks rādīt jaunu raidījumu „No A līdz HipHop Z”. Tas būs raidījums par Latvijas hip-hop skatuvi, tās daudzveidību, attīstību, vēsturi un pašreizējo situāciju. Raidījumu vadīs hip-hop kultūrā atzītie Bū-š un Wiesturz, katrā raidījumā pie vadītājiem ciemosies arī citi hip-hop kultūras dzīves spodrinātāji.

LMK sācis atskatīties arī uz labām, bet nedaudz piemirstām lietām, kas dažiem šobrīd izraisa vieglu smaidu, bet dažiem nostalģiskas atmiņas, savā jaunajā rubrikā „Tāds un šiTāds”. Rubrikā „Tāds un šiTāds” LMK atskatās uz labiem, mīļiem, bet nedaudz piemirstiem video klipiem – atskatoties uz mākslinieku pagātnē un salīdzinot ar tagadni, ar mākslinieka jaunākajiem video un koncertierakstiem. Līdzības un atšķirības ir ļoti daudz un dažādas.

Anna Lieckalniņa turpinās vadīt vienu no populārākajiem LMK raidījumiem LMK TOP 10, tāpat ēterā turpinās darboties grupas „Double Faced Eels” solists Marka, viņš sola, ka LMK Ziņas jaunajā sezonā kļūs aiz vien pikantākas. Šobrīd jau ir skatāms viens no apjomīgākajiem šīs vasaras LMK koncertierakstiem „Tele2 Baltic Beach Party”, neizpaliks arī azartiskais un cīņas spara pilnais raidījums „Cīņas klubs”, kurā, kā jau ierasts, mūziķus cīņā vedīs Anna Lieckalniņa. „Cīņas klubs” tāpat kā iepriekš tiešraidēs būs redzams LNT, LMK un dzirdams Radio SWH. Šovā būs dažas izmaiņas, kas to padarīs vēl interesantāku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja