Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Liepājā notiks ikgadējais Fontaine Festival

No 15. līdz 17. augustam notiekošajā Fontaine Festival trīs dienās uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā trīsdesmit pašmāju un ārvalstu mūziķu un dīdžeju, informēja festivāla pārstāvis Jānis Enkūzens.

Festivāla galvenie viesi izvēlēti gan no ārvalstīm, gan pašu mājām, un īpašs notikums būs leģendārā latviešu mūziķa Žorža Siksnas uzstāšanās. Uz Fontaine Festival galvenās – Gypsy Camp - skatuves būs iespēja redzēt arī Pete Anderson and The Swamp Shakers, Latvian Blues Band, festivāla namatēva Luija Fonteina grupu The Starlights Searchers, kā arī Gagarin Brothers no Krievijas, Lapko un Knucklebone Oscar no Somijas un Adamu Bombu no ASV, kurš sadarbojies ar neskaitāmiem rokmūzikas grandiem, arī grupu AC/DC, Kiss, Hanoi Rocks, Guns'n'Roses dalībniekiem, kā arī pats bijis vairāku minēto grupu dalībnieks.

Uz pārējām skatuvēm koncertus sniegs tādas grupas kā Bloody Heels, Karmafree, Rūsa, Inokentijs Mārpls, Rebel RiotAll Day Long, liepājnieki Nasty Smile un Return To Surface, The Coco'nuts, Blinded Memory, Mary Jane, Sacramental, The Big Bluff, zviedru cītaru kvartets Palace On Wheels, Kuadra, Halfchicken un Voyeur no Itālijas, Strauss no Lielbritānijas, Manzana no Somijas, Gjutjarn un Bulletsize no Zviedrijas, kā arī The Briefing, kuriem šis būs vienīgais vasaras koncerts Latvijā.

Bārā Prison Bar uzstāsies dubstep dīdžeju apvienība Unknown Crusade un Cannadis jeb Horens ar saulainu reggae un dancehall mūziku.

Fontaine Festival notiks Liepājā, klubā Fontaine Palace un tā terasē Acropolis, viesnīcas Fontaine Royal bāros Fire Bar un Prison Bar, kā arī pagalmā Gypsy Camp. Biļetes pieejamas visās Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja