Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Maijā Rīgā uzstāsies Mika

22. maijā sava jaunākā albuma koncerttūres ietvaros Arēnā Rīga uzstāsies britu mūziķis un komponists Mika, informēja LTips Agency pārstāve Līva Toniņa.

Mākslinieka uzstāšanās vienmēr ir pārpilna enerģijas un dzirkstī no daudzkrāsainiem pozitīvu emociju kokteiļiem. Viņa dziesmas aptver plašu amplitūdu - no nebēdnīga prieka līdz sentimentālām skumjām, no ekstravaganta kiča līdz bērnišķīgai vaļsirdībai. 

Libānā dzimušā brita Mikas (īstajā vārdā Maikls Holbrūks Penimens jaunākais) karjera sākās 2007. gadā ar reibinošiem panākumiem, ko atnesa debijas hits Grace Kelly, kurš līdz šai dienai iegādāts vairāk nekā trīs miljonu kopijās. Lielbritānijas topa 1. vietā tas noturējās piecas nedēļas un līdzīgus panākumus sasniedza vēl sešu citu valstu topos. 

Šī gada jūnijā klajā nācis Mikas ceturtais albums No Place In Heaven, no kura visatpazīstamākā kompozīcija ir Talk About You.

Karjeras laikā Mikas albumi pārdoti vairāk nekā 10 miljonu koptirāžā, 32 pasaules valstīs iegūstot Zelta vai pat Platīna statusu. Viņa daiļrade novērtēta ar virkni prestižu balvu, tai skaitā Brit Award un MTV Europe.

Mika dažkārt salīdzināts ar leģendāro Frediju Merkūriju, ekstravaganto Eltonu Džonu vai amerikāņu glampopa zvaigznēm Scissor Sisters. Katra koncerta laikā viņš liek noticēt, ka pasaule var pārtapt mirdzošā atrakciju parkā. Kā izteicies pats Mika: "Tā ir brīnumaina pasaule, kurā jūs varat dzīvot. Paralēla pasaule cilvēkiem, kura ir vienlaikus iluzora un valdzinoša, un pārsteidzoša."

Pirmdien, 14. decembrī, no plkst. 10 stāvvietu biļetes par īpašu cenu - 25 eiro. Biļešu iepriekšpārdošana www.bilesuserviss.lv un visā Biļešu serviss tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja