Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

MTV mūzikas video balvu pasniegšanā triumfē Lady Gaga

Svētdienas vakarā Losandželosā svinīgajā MTV mūzikas video balvu (MTV Video Music Awards) pasniegšanas ceremonijā par vakara karalieni kļuva dziedātāja Lady Gaga, saņemot astoņas balvas, to skaitā arī par gada labāko mūzikas video. Vairāk balvu vienā vakarā – deviņas -, saņēmis vien Pīters Geibriels par inovatīvo video dziesmai “Sledgehammer” 1987.

gadā, raksta “Reuters”. Lielākā daļa balvu Lady Gaga tika pasniegta par video dziesmai “Bad Romance” – kategorijās Gada video, Labākais sievietes video, Labākais popmūzikas video, Labākais deju video, Labākā video režija (režisors – Frānsiss Laurenss), Labākā horeogrāfija un Labākā montāža. Atsevišķu balvu viņa saņēma kategorijā Labākā sadarbība par kopprojektu ar Bejonsē dziesmā “Telephone”.24 gadu vecā ņujorkiete, kas plašu uzmanību piesaistījusi ar īpatno modes izjūtu, nevis muzikālajām kvalitātēm, pavisam bija nominēta 13 kategorijās. Katrā no trīs uznācieniem uz skatuves (vairāku balvu saņemšana tika paziņota ārpus kameru skata), Lady Gaga valkāja savādāku tērpu.  “Es šovakar biju tik uztraukusies, ka pievilšu savus fanus,” viņa atzinās, saņemot balvu par Gada video.Bez Lady Gaga tikai Eminems saņēma vairāk par vienu balvu – viņam tika piešķirtas divas “Moonwalker” statujas par dziesmu “Not Afraid”. Tomēr pēc tām viņš neieradās – atklājis balvu pasniegšanas šovu, nezināmu iemeslu dēļ Nokia teātri viņš pameta šova vidū. Par labāko debitantu tika atzīts Džastins Bībers, balvas saņēma arī aktiera Džareda Leto grupa “30 Seconds to Mars”, kā arī “Muse”, “the Black Keys”, Jay Z + Alīša Kīsa, kā arī “Florence + the Machine”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja