Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nākamgad Rīgā uzstāsies Andrea Bočelli

2015.gada 10.janvārī Andrea Bočelli sniegs ekskluzīvu koncertu Arēnā Rīga simfoniskā orķestra pavadījumā, informēja Makroconcert Latvia pārstāve Inese Keiša.

Andrea Bočelli unikālais balss tembrs, vienlaikus maigi melanholisks un spēcīgs, nav salīdzināms ne ar vienu citu. Savas 20 gadus ilgās muzikālās karjeras laikā slavenais Itālijas tenors pārdevis vairāk kā 80 miljonus albumu kopiju un kļuvis par dzīvu leģendu. Bočelli panākumu ziņā pārspēj jebkuru klasiskās mūzikas solistu. Viņš ir sasniedzis galvu reibinošu slavu divos krasi atšķirīgos žanros - krosoverā un klasiskajā mūzikā, abos no tiem pārdodot miljoniem albumu kopiju. Viņa daiļradei ir milzīga ietekme mūzikas tirgū, veiksmīgi ienesot klasikas izsmalcinātību un eleganci popmūzikas pasaulē. Mūziķis saņēmis daudz prestižu balvu (ieskaitot Golden Globe un Grammy), un viņa albumi joprojām tiek pārdoti ārkārtīgi lielās tirāžās un ieņem augstas vietas mūzikas topos (Sacred Arias saglabāja nemainīgu pirmo vietu klasiskās mūzikas topā vairāk nekā trīs gadus). Dziedātāja vārds ierakstīts arī Ginesa Rekordu grāmatā.

Tenora jaunākais albums Love in Portofino izdots 2013.gada oktobrī. Šajā CD/DVD izlasē dzirdami vairāki Itālijas un citu valstu komponistu skaņdarbi, ieskaitot dziesmas Anema e Core, Love in Portofino, kā arī Il nostro incontro. Tajā iekļautas arī vairākas romantiskas kompozīcijas no viņa pēdējā studijas albuma Passione - Love Me Tender, Champagne, Roma nun fa la stupida stasera, Perfidia un Quizas, Quizas, Quizas.

Bočelli uzstājas vien dažas reizes gadā, tādēļ katrs viņa koncerts ir nozīmīgs notikums mūzikas mīļotājiem. Skatītājiem koncertā Rīgā būs iespēja novērtēt visslavenāko Itālijas un pasaules operu ārijas, kā arī vairākas kompozīcijas no albuma Love in Portofino. Publiku gaida arī vairāki muzikāli pārsteigumi.

Iepriekš Bočelli Rīgā uzstājās 2009.gadā Mežaparka Lielajā estrādē, pulcējot vairāk kā 14 tūkstošus skatītāju. Arēnā Rīga vietu skaits ir ierobežots, tādēļ uz šo koncertu tirdzniecībā nonāks ne vairāk kā astoņi tūkstoši biļešu.

Biļetes tirdzniecībā nonāks 25.martā plkst.10 Biļešu servisa tīklā un andreabocelli.com/tickets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja