Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Noklausies! Latviešu mūziķis JL Kalmann izdod jaunu singlu Don’t Stop

Kopš 6. oktobra populārākajās straumēšanas platformās ir pieejams mūziķa JL Kalmann singls Don’t Stop, savukārt 27. oktobrī klajā nāca šī singla videoversija.

Mūziķis JL Kalmann jeb Jēkabs Ludvigs Kalmanis, savulaik pazīstams ar skatuves vārdu The Ludvig, lielu ievērību guva 2017.gadā, kad kļuva par gados visjaunāko konkursa Supernova dalībnieku un tika līdz Latvijas atlases finālam, iegūstot otro vietu ar skaņdarbu I’m in Love with You, tomēr neilgi pēc konkursa viņš aktīvu darbību mūzikas industrijā pārtrauca.

"18 gadu vecumā es "pazaudējos" – daudz kam neapdomīgi teicu "jā", tajā skaitā – narkotikām, kuru dēļ tiku atskaitīts no Rīgas Doma kora skolas, un kādu laiku biju gandrīz vai bezpajumtnieks; tāpat pēc Supernovas diemžēl aizgāja bojā mans tēvs… Šie iemesli kalpoja par pamatu ilgākam pārtraukumam publiskajā vidē," atzīstas mūziķis.

"Protams, tolaik biju priecīgs par pozitīvajām atsauksmēm no Latvijas mūzikas industrijas pārstāvjiem un daudzajiem klausījumiem, tomēr nebiju atradis savu skaņu un realizējis savu vīziju par sevi kā mākslinieku… Taču man šķiet, ka tagad esmu atradis gan savu muzikālo virzienu, gan arī lielos vilcienos – sevi pašu!"

Jau novembrī un decembrī mūziķis izdos nākamos singlus, savukārt 2022. gada pirmajā ceturksnī ir gaidāms mūziķa pirmais mix tape, kurš sastāvēs no sešām oriģināldziesmām un trim citu mākslinieku dziesmu aranžējumiem.

Dziesmu Don’t Stop producējis Rolands Priverts un pats Jēkabs Ludvigs Kalmanis, savukārt par māsterēšanu parūpējies pasaulē atzītais Maiks Maršs, kurš strādājis ar tādiem māksliniekiem kā The Weekend, Kelvins Hariss, Riana u. c. Mūzikas video autors – Roadchanger jeb Emīls Ašmanis.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja