Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

OKartes Skatuve dosies tūrē

Latvijas Mūzikas kanāla un Latvijas Neatkarīgās televīzijas šova OKartes Skatuve dalībnieki gada nogalē dosies tūrē uz lielākajām Latvijas pilsētām pie saviem faniem un atbalstītājiem.

Kopumā notiks četri koncerti – 26.decembrī Valmierā, 27.decembrī Jelgavā, 28.decembrī Liepājā un 29.decembrī Ventspilī. Koncertos piedalīsies visas sešas OKartes Skatuves grupas un katra spēlēs savus lielākos šovā tapušos hītus, portālam Diena.lv pastāstīja OKartes Skatuves sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.

Grupas 4Vēji, T-Band, nu un, kā arī Jātnieki uzstāsies pilnā sastāvā, grupa Kā viens koncerttūrē nolēmuši doties kā duets, bet grupa Zvaigžņu Zagļi koncertēs trijatā.

„Katru dienu kalendārā es  izsvītroju atlikušās dienas  līdz  OKartes Skatuves tūres sākumam, kad varēsim ar Ingu jeb grupu Kā viens priecēt mūsu mīļos atbalstītājus, jo īpaši es gaidu  koncertu Jelgavā - savā dzimtajā pilsētā,” neslēpj grupas Kā viens līderis Ivars Kļaviņš.

„Esam satraukušies kā savvaļas zirgi, kuri beidzot tikuši brīvībā! Ar nepacietību gaidām brīdi, lai sniegtu koncertu visās četrās pilsētās, kurās ciemosimies, lai atdotu skatītājiem savu enerģiju un pateiktos par viņu atbalstu mums visa šova laikā,” stāsta grupas Jātnieki dalībnieks Mārtiņš Jātnieks.

„Liepāja un Ventspils ir pietiekami tālu, ne visiem bija iespēja atbraukt pie mums uz Rīgas kinostudiju, tāpēc mēs, grupa 4Vēji un visi pārējie OKartes Skatuves dalībnieki tagad braucam pie jums! Ļoti gaidu koncertus, lai kārtīgi izdziedātos kopā ar visiem faniem un atbalstītājiem,” saka 4Vēji dalībnieks Mārtiņš Ruskis.

„Šis ir lielisks noslēgums četru mēnešu darbam, es koncerttūri gaidu ar patīkamu satraukumu, jo klātienē mēs nekad neesam uzstājušies tik lielas auditorijas priekšā. Brīži, kad pie mums šovā ciemos nāca mūsu fani un atbalstītāji, bija ļoti sirsnīgi un jauki, es ļoti gaidu tikšanos ar viņiem,” norāda grupas Zvaigžņu Zagļi dalībniece Marta Ritova.

„Ļoti gaidu tūri, jo tas man šķiet, būs liels pasākums ar spilgtām emocijām. Tas man šķiet īpaši, ka atkal visi šovā bijušie dalībnieki būsim kopā un dziedāsim kā tāda liela ģimene! Īpašs prieks man par to, ka būšu kopā ar savu grupu Traveling Band pilnā sastāvā, jo man manu puišu, protams, pietrūka, kad biju palikusi viena,” saka T-Band dalībniece Košā.

Viens no spilgtākajiem grupas nu un dalībniekiem Nauris Brikmanis kopā ar kolēģiem jau nopietni sākuši gatavoties tūres koncertiem. „Nepacietība un saviļņojums - tās ir sajūta, kas šobrīd valda manī. Mēs jau esam sākuši plānot savu uzstāšanos, ļoti nopietni strādājam pie katras detaļas, lai mūsu uzstāšanās būtu vienreizēja un neaizmirstama,” uzsver N.Brikmanis.

Katrā pilsētā koncerts sāksies septiņos vakarā, lai to apmeklēt varētu visu vecumu fani un atbalstītāji. Pirms koncerta būs iespēja satikt pašus dalībniekus, fotografēties ar viņiem, iegūt autogrāfus, iegādāties īpašas draugu aproces ar mīļākās grupas nosaukumu, kā arī nopirkt OKartes Skatuves albumu. OKartes Skatuves labāko šovā tapušo dziesmu albums lejuplādēšanai jau pieejams portālā DoReMi. Biļetes uz koncertiem var iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja