Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Positivus AB Salacgrīvā pulcē vairāk nekā pērn, norit bez starpgadījumiem

Mūzikas festivāls Positivus AB, kas 18. un 19.jūlijā norisinājās Salacgrīvā, ikdienas pulcējis vairākus tūkstošus cilvēku, _Dienai _saka festivāla rīkotājs un koncertaģentūras _Positivus Music _vadītājas Ģirts Majors. Lai gan precīzu datu vēl neesot, apmeklētāju skaits salīdzinājumā ar pērno gadu, kad festivāls notika pirmo reizi, esot ievērojami audzis. Izskanējis, ka ikdienas festivālu apmeklējuši ap desmit tūkstošiem cilvēku. Jāatgādina, ka pērn abās dienās festivālu apmeklēja aptuveni 6000 cilvēku.

Kā uzsver Ģ.Majors, svarīgāk par cipariem viņam esot tas, ka cilvēki, kas festivālu apmeklēja gan pērn, gan šogad, redzējuši, ka viss attīstās. Ne mazāk svarīgi esot tas, ka festivāls noticis bez starpgadījumiem un nav konstatēta narkotiku klātbūtne. «Tas parāda, ka mūsu pasākums nav ikdienišķs un publika ir ar citām interesēm, ar vēlmi baudīt mūziku. Savu darīja arī cenas, kas pievilināja tos, kas citur brīvdabas pasākumus, iespējams, neapmeklē,» pieļauj Ģ.Majors. Viņš pauž pārliecību, ka pasākums jau parādījis, ka ir cienīgs Eiropas līmeņa festivāls.

Diena jau rakstīja, ka šo festivālu ar savu klātbūtni pagodināja vairāki jau pasaulē zināmi mūziķi, piemēram, zviedru popgrupa I’m From Barcelona, Travis, Manic Street Preachers u.c. Viņš arī pieļauj, ka turpmāk festivālam būs paliks «apkārtlietu», proti, citu mākslas aktivitāšu. Jau šogad festivāla laikā darbojās Mammadaba Kušs Tuss telts, kurā bija skatāmas dejas, teātra un dzejas izrādes, bija bērnu atrakciju laukums un darbojās pludmale.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja