Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Radio 101 dosies pavasara koncertu tūrē

Ar atklāšanas koncertu Rīgā 31. martā Radio 101 dosies pavasara koncertu tūrē. _Tuborg Green Spring _tūres laikā Radio 101 piestās Valmierā, Liepājā un Rīgā.

Savukārt 20. aprīlī koncertzālē Palladium Rīga notiks vērienīgs Radio 101 un Tuborg Green Spring tūres noslēguma pasākums.

Šogad kopā ar Radio 101 dīdžejiem Tuborg tūrē dosies tādi Latvijā pazīstami mūziķi kā DaGamba, Latvian Blues Band, The Sound Poets un Satellites LV. Arī šoreiz tūres noslēguma pasākumā paredzēts kāds īpašs pārsteigums – iepriekš neizziņots mākslinieks, kurš nebūs mazāka mēroga par pagājušā gada viesiem – grupu Instrumenti.

Jau par tradīciju kļuvusī Radio 101 klubu tūre jau trešo reizi startēs šajā pavasarī. Sākotnēji tā bija paredzēta kā Radio 101 dzīvās pašreklāmas instruments, lai varētu savus klausītājus satikt pasākumos Latvijas lielākajās pilsētās, taču šobrīd tā ir izkopta līdz jaunam līmenim. Radio 101 un Tuborg Green Spring tūres producents Māris Žigats stāsta: "Pirmā tūre bija vairāk tāda vienkārša mūsu dīdžeju spēlēta diskotēka, taču, baudot lielo klausītāju atsaucību, sapratām, ka jāturpina ar katru reizi izklaides latiņu pacelt arvien augstāk."

Pērn Tuborg Green Autumn tūres pasākumus bija iespējams piedzīvot Liepājā, Valmierā, Jelgavā un Rīgā, kur noslēguma šovā koncertzālē Palladium tika uzstādīts apmeklētāju rekords. Publiku izklaidēja gan Radio 101 dīdžeji, gan grupas Astro’n’out, Pienvedēja Piedzīvojumi un Instrumenti, kuri bija pasākuma pārsteiguma viesis.

Šī gada 31. martā Tuborg Green Spring tūres atklāšanas šovs divos stāvos notiks klubā Pulkvedim Neviens Neraksta. 13. aprīlī tūre dosies uz Valmieras Multiklubu, kur Radio 101 dīdžejiem pievienosies grupa Otra Puse. Savukārt 14.aprīlī, Radio 101 dīdžeji iegriezīs Liepājas klubu Fontaine kopā ar igauņu rokgrupu Elephants From Neptune. Visbeidzot tūres vērienīgais šovs 20. aprīlī mēģinās uzstādīt jaunu apmeklējuma rekordu koncertzālē Palladium.

Māris Žigats uzsver, ka šai tūrei tiek gatavoti jauni, spilgti un pārsteidzoši skaņas, gaismas un video elementi, turklāt īpaši tūres noslēgumam koncertālē Palladium, mākslinieki veido 3D video projektīvi - vizuālu scenogrāfiju.

Biļetes uz Radio 101 un Tuborg Green Spring tūres noslēguma pasākumu nopērkamas Biļešu serviss kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja