Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

“Rock’n’Riga” notiks soloģitāristu duelis un brīvdienu festivāls

Ceturtdien, 9.jūlijā, uz kluba “Rock’n’Riga” (R’n’R) skatuves noritēs pirmais solo ģitāristu regulārā čempionāta duelis, kurā tiksies četri meistari divos pāros, no kuriem tikai viens tiks tālāk, lai cīnītos superfinālā, 6.augustā, informē kluba pārstāvis Gustavs Terzens.Šīs ceturtdienas dalībnieki ir: Rūdolfs Ozols, kurš ir jaunākais turnīrā.

..14 gadus jauns ģitārists, kurš par sevi jau devis zināt plašākai auditorijai, piedaloties LNT šovā „Zelta talants”. Rūdolfam pretim stāsies ģitārists Dāvis Brūveris, kurš plašākai publikai šobrīd vēl nav zināms, tomēr ir paudis apņemšanos duelī parādīt maksimāli meistarīgāko sniegumu.Otrajā pārī savukārt sacentīsies Oskars Daņilovs, kurš ārpus ģitāras spēlēšanas ir arī ģitāru meistars, un viņam pretim stāsies Jonatans Rācenājs, slavenā dziedātāja Laimja Rācenāja dēls, kurš šobrīd spēlē Bites Blues Band.Tikai viens no četriem cīņu turpinās superfinālā. Galvenā balva – kompānijas Schechter speciāli šim pasākumam pasūtītais instruments – ģitāra „Black Jack”. Savukārt šopiektdien un šosestdien, 10., un 11., jūlijā notiks pirmais R’n’R minifestivāls „United By Rock”. Pāsakuma autore ir R’n’R sabiedrotā Evita Pula un ar viņas gādību uz skatuves kāps ne tikai pašmāju, bet arī  Lietuvas un Igaunijas mākslinieki. Piedalīsies sekojošas grupas:Holy Lamb, Rebel Yell, Blackout (LT), Toms Londons, Zeromantic (EST), The Skys (LT).  R’n’R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja