Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Smiltenē notiks akustiskā mūzikas koncerts Pastiprinātāji izslēgti

Ceturtdien, 25. augustā plkst. 20 Smiltenē, Jauniešu iniciatīvu centrā Miteklis notiks akustiskās mūzikas koncerts Pastiprinātāji izslēgti.

Koncertā uzstāsies Kaspars Dimiters, Francis Dove (Francis Millers), Martas Asinis (Filips Derums) un Aizmirstie (Daniēls Groza). Līdzās mūzikai apmeklētājiem būs iespēja baudīt siltu tēju un draudzīgu atmosfēru, portālam Diena.lv pastāstīja pasākuma rīkotāji.

Kaspars Dimiters - dziedātājs, komponists, dzejnieks - koncertā uzstāsies ar dziesmu programmu no viņa pēdējā albuma Kamene Ledus Balonā. Trāpīgi dziesmu teksti par latviešu tautas likteni un ne tikai, patīkamas ģitāras skaņas un maigais balss tembrs - šīs ir raksturīgākās K. Dimitera kā mākslinieka iezīmes. Koncertā Smiltenē mūziķis uzstāsies kopā ar dēlu Jēkabu.

Francis Millers ir Latvijā dzīvojošs jaunzēlandietis, kurš jau agrā jaunībā sācis apgūt ģitāras spēli un bijis veiksmīgs dziesmu autors. Savu talantu izkopis, spēlējot mazos bāros, kafejnīcās, darbojies arī kā ielu muzikants. Jaunzēlandē ieguvis muzikālo izglītību. F. Millera mūziku raksturo vieglums, tāpēc izvēlēts skatuves vārds Francis Dove, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē Francis Dūja.

Filips Derums - jauns un talantīgs mūziķis - sevi šajā pasākumā pieteiks ar skatuves vārdu Martas Asinis. F. Deruma dziesmās jaušams skumīgs, depresīvs un nedaudz psihodēlisks skanējums.

Savukārt Daniēls Groza ir jauns mūziķis no Smiltenes. Sevi kā mūziķi pieteicis jau iepriekš, bet šajā pasākumā uzstāsies ar skatuves vārdu Aizmirstie, piedāvājot melodisku, nedaudz skumju, bet tomēr cerību raisošu, akustisko dziesmu programmu, kurā klausītājiem sola sniegt pārdomas par dzīvi, attiecībām, garīgo un būtisko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja