Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Šovu OKartes Skatuve atstāj grupas 4 Vēji dalībniece

Muzikālajā projektā OKartes Skatuve izskanējis patriotu vakara koncerts. Desmitajā koncertā pirmajā vietā ierindojās grupa Zvaigžņu Zagļi, savukārt šovu atstāt nācās grupas 4 Vēji dalībniecei Madry.Dalībnieki ne tikai dziedāja latviešu spēka dziesmas, bet arī izpildīja savus muzikālos vēlējumus Latvijai latviešu tautai tik svarīgajos svētkos.

Koncertu vērtēja šova repertuāra konsultants Guntars Račs, atmodas dziesmu autore Ieva Akurātere un izdevniecības Dienas Žurnāli galvenā redaktore un direktore Inga Gorbunova, portālam Diena.lv pastāstīja OKartes Skatuves sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Lēperis.Patriotu vakara koncertā T – Band vienīgā dalībniece Košā uzstājās Renāra Kaupera dziesmu Mana dziesma, grupa 4 Vēji izpildīja dziesmu Dzelzsgriezējs, grupas Jātnieki izpildījumā patriotu vakara koncertā izskanēja grupas Zodiaks repertuāra dziesma Pūt vējiņi, puišu grupa nu un izpildīja Ievas Akurāteres dziedāto lūgšanu Manai tautai, Zvaigžņu Zagļi dziedāja Ugunīm zvaigžņotā, savukārt grupas Kā Viens dalībniece Inga izpildīja Laimdotas dziesmu no rokoperas Lāčplēsis. Koncerta otrajā daļā izskanēja Košās un Vāģa radošais kopdarbs Savā pagalmā, ar Mārtiņa Ruska sarakstīto Lai ir labāk kā nekad oriģināldziesmu daļā uzstājās grupa 4 Vēji, grupa Jātnieki prezentēja savu oriģināldziesmu Paliksim kādi esam, savus šovā radītos oriģināldarbus prezentēja arī Zvaigžņu Zagļi un grupa nu un. Ingai no muzikālā projekta Kā Viens izņēmuma kārtā tika ļauts piesaistīt palīdzību no malas. Palīdzīgu roku Ingai sniedza Tomass Kleins, piedāvājot savu dziesmu Man tevis trūkst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja