Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Šovu OKartes Skatuve neturpinās 4 Vēji dalībniece

Šovā OKartes Skatuve izskanējis Mārtiņa Freimaņa daiļrades tematiskais vakars, grupām interpretējot labākās mākslinieka dziesmas. Pēc šova devītā koncerta dalību muzikālajā projektā nācās pamest grupas _4 Vēji _dalībniecei.Koncertu vērtēja šova repertuāra konsultants Guntars Račs, Mārtiņa Freimaņa daiļrades cienītāja un izcilā dziedātāja Olga Rajecka, kā arī grupas Tumsa jaunais solists Valters Frīdenbergs, portālu Diena.

lv informēja OKartes Skatuve sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Lēperis.Šova OKartes Skatuve devīto koncertu atklāja grupa Jātnieki ar M. Freimaņa hītu Redz, kātu ar mani. Žūrija dziesmas versiju novērtēja ļoti atzinīgi. Ar oriģināldziesmu Jātnieks bez zirga grupa Jātnieki atgriezās pie savām kantrī saknēm. Grupas atgriešanos pie sākotnējā stila uzslavēja G. Račs: „Jūs pareizi darījāt, ka atgriezāties pie saknēm. Nevajag mulsināt savu klausītāju.” Lai gan O. Rajecka atzina, ka viņai kantrī ne visai patīk, tomēr viņai priekšnesums patika.T – Band koncertā izpildīja Šūpuļdziesma slepkavam. O. Rajecka slavēja Košās dziedājumu: „Mārtiņam patiktu ne tikai šīs dziesmas interpretācija, bet arī pati Košā.” Koncerta otrajā daļā _T – Band _uzstājās ar savu oriģināldziesmu _Try Not To Speak. Grupa nu un izpildīja M. Freimaņa dziesmu Uzdāviniet man_. G. Račam patika grupas instrumentālais izpildījuma, savukārt O. Rajecku aizkustināja dziedājums. V. Frīdenbergs atzina: „Jums ir visas iespējas uzvarēt!” Koncerta otrajā daļā nu un uz OKartes Skatuves uzstājās ar savu oriģināldziesmu Tikai tev. O. Rajecka pēc šīs dziesmas bija aizkustināta, V. Frīdenbergs neslēpa, ka šī dziesma ir viena no divām, kura šajā vakarā viņam visvairāk patikusi. Grupa nu un ieguva OKartes specbalvu - profesionāla mūziķa/ pedagoga palīdzību. Savukārt radio SWH grupai dāvā iespēju ierakstīt oriģināldziesmu SWH studijā._Zvaigžņu Zagļi _izpildīja M. Freimaņa dziesmu Zvaigžņu kabarē. V. Frīdenbergs šo uzstāšanos nosauca par vakara labāko. Koncerta otrajā daļā grupa izpildīja nu jau šovu atstājušā Ginta Cālīša dziesmu Manis nekad nav bijis. Koncertā uz skatuves kāpa arī pats dziesmas autors. G. Račs atzina: „Man patīk, kā jūs to darāt. No sākuma līdz beigām pabeigta dziesma ar visām hīta pazīmēm.”Ar dziesmu Pēc mums vēl ilgi zeme skums uzstājās duets Kā Viens. Arī šo dziesmu žūrija novērtēja ļoti atzinīgi. Koncerta otrajā daļā grupa izpildīja savu oriģināldziesmu Mazliet ilgāk. Priekšnesumā dalībnieki bija mainījušies lomām - pie klavierēm sēdās Inga, bet grupas solista lomu uzņēmās Ivars.Grupa 4 Vēji koncertā uzstājās ar dziesmu Kad Ēģiptē sniegs. Savukārt vakara otrajā daļā grupa prezentēja savu oriģināldziesmu Portrets, kuru G. Račs nodēvēja par elegantu skaņdarbu, savukārt V. Frīdenbergs atzina, ka dziesma ir viņa šī koncerta otrā favorīte.Šova OKartes Skatuve devītajā koncertā uzstājās arī jaunākais šova dalībnieks Andris Kivičs, kurš prezentēja savu šovā sarakstīto dziesmu Tieši šodien. A. Kivičam uzstāties palīdzēja grupas nu un puiši, Kā Viens pianists Ivars Kļaviņš un Zvaigžņu Zagļi dalībnieces Marta un Kikī.Lai gan žūrija šajā koncertā nepacēla nevienu sarkano kartiņu, tomēr kādam šovs bija jāpamet. Šova OKartes Skatuve devītajā koncertā skatītāji lēma, ka pirmo vietu ieņem grupa nu un, savukārt pēdējo vietu ieņēma grupa 4 Vēji. Nododot grupas šova likteni izlemt G. Račam, viņš lēma, ka no OKartes Skatuves aiziet Māra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja