Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 2. septembris
Lizete, Elīza, Zete

Video: Singapūras satīns izdod singlu Braliukai kopā ar Lietuvas superzvaigzni Remis Retro

Vasaras karstākajā ballīšu sezonā Singapūras satīns izdod dziesmu Braliukai kopā ar vienu no aktuālākajiem Lietuvas reperiem Remis Retro. Dziesmas nosaukuma tulkojums no lietuviešu valodas ir “brāļi”, un tas runā ne vien par mākslinieku draudzīgajām attiecībām, bet arī mūsu kaimiņvalstu ciešajām saitēm

"Dziesma radās kādā jaukā vakarā, kad ar Satīnu bijām Kauņā, ciemos pie Remis Retro. Sapratāmies izcili un spēcinājām mūsu draudzību daudzu dienu garumā. Mēs uzskatām, ka Latvija ar Lietuvu izcili saprotas pilnīgi visos jautājumos, izņemot basketbolu un auksto zupu, taču ēdiens un sports nebija prioritātes mūsu vizītes laikā,” stāsta Singapūras satīns.

“Jau pēc pirmās tikšanās ar Satīna puišiem bija skaidrs, ka mēs ne vien varēsim sastrādāties, bet arī kļūsim par draugiem. Mūs vieno gan līdzīga pieeja radošajiem procesiem un mūzikālajam skanējumam, gan spēja svinēt līdz rītam. Jūtos patiesi priecīgs, ka esmu saticis Singapūras satīnu,” stāsta Remis Retro. Šī ir jau otrā Singapūras satīna un Remis Retro sadarbība pēc pagājušogad kopīgi izdotā singla Fortuna.

Par godu singla Braliukai iznākšanai Remis Retro pievienosies Singapūras satīnam uz skatuves Summer Sound festivālā Liepājā, lai pirmo reizi dziesmu izpildītu kopā plašākai publikai.

Singlam Braliukai tapusi arī videoversija, kurā iemūžināts Singapūras satīna ceļojums uz Remis Retro dzimto pilsētu Kauņu, kurā puišus sirsnīgi uzņēma ne vien pats mūziķis, bet arī viņa draugi un mamma.

 

Remis Retro ir viens no šī brīža populārākajiem un ietekmīgākajiem Lietuvas mūziķiem un dziesmu autoriem, klausītāju sirdis viņš iekarojis, pateicoties saviem tiešajiem dziesmu tekstiem un šarmantajai personībai. Lietuvas populārās mūzikas aprindās tiek mēļots, ka jebkura dziesma, kurai Remis pieskāries, pārvēršas par hitu, tam par pierādījums ir tādi viņa singli singli kā Panelė Verta Milijono u.c., kas kļuvuši par klausītākajām pašmāju dziesmām Lietuvā. Karjeru Remis Retro sācis kopā ar repa apvienību Flying Saucer Gang, bet 2021. gadā parakstījis līgumu ar Universal Music Group un sācis solo karjeru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja