Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aprīlī un maijā Daugavpils teātris viesosies Latvijas Nacionālajā teātrī

Šajā nedēļas nogalē Daugavpils teātris viesosies Latvijas Nacionālajā teātrī ar trim izrādēm (Pa Laimes lāča pēdām, Spreideits, Paradīze), taču ar tām Daugavpils teātra dienas Rīgā nenoslēgsies, jo jau 27. maijā Latvijas Nacionālā teātra skatītājiem būs iespēja baudīt unikālu koncertuzvedumu Cabaret Dinabourg.

Kabarē daudziem asociējas ar filmās Mulenrūža un kabarē atspoguļoto, ar kankānu, burlesku, spalvām tērpos un vēdekļos, taču Cabaret Dinabourg veidotāji vēlējās izvairīties no šiem stereotipiem un parādīt, ka šī kultūras pieredze var būt atšķirīga no ekrānos redzētā, taču ne mazāk valdzinoša.

Cabaret Dinabourg ir mūsdienīgs kabarē šovs, kurā tiek svinēta skatuves mākslas daudzveidība un mūsmāju mākslinieku talants. Tajā mijas emocionāli hipnotizējoši dziedājumi, jutekliskas dejas, cirka māksla un dzirkstoši konferansjē kvarteta joki par attiecību daudzšķautnaino dabu, nereti skarot arī pikantas tēmas. Kopā ar Daugavpils māksliniekiem Cabaret Dinabourg piedalīsies arī Latvijas Nacionālās operas soliste Ilona Bagele, aktieris un dziedātājs Džordžs Stīls, savukārt koncertuzveduma vadītāju kompānijai pievienosies aktieris Andris Bulis.

Jāpiebilst, ka Latvijas Nacionālajā teātra skatītāju pieredze nedaudz atšķirsies no Daugavpils teātrī piedāvātās - galdiņu apkalpošana zālē nav paredzēta. Izsmalcinātas uzkodas un dzērienus varēs baudīt pirms šova sākuma un šim nolūkam speciāli pagarinātajā starpbrīdī teātra kafejnīcā, kurā var arī iepriekš rezervēt galdiņus.

Priekšnesuma sākums būs neierasti vēls – plkst. 20.00, bet ieeja teātrī iespējama no plkst. 19.00. Programmā ir iekļautas pasaulslavenas dziesmas, bet pirms šova un starpbrīža laikā kabarē atmosfēru bagātinās džeza kompozīcijas dzīvā izpildījumā pašu muzikantu aranžējumā. Pasākums ilgs 2 stundas 30 minūtes (kopā ar starpbrīdi), ieteicams skatītājiem, kuri ir sasnieguši 16 gadu vecumu.

Cabaret Dinabourg viesizrāde notiks 27. maijā plkst.20.00 Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē.

Biļetes jau ir pārdošanā Biļešu paradīze kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja