Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dailes teātris sezonu noslēgs ar izrādi Džons Neilands un balli

Atjaunojot tradīciju, 22. jūnijā pēc sezonas pēdējās izrādes Džons Neilands Dailes teātris aicina uz sezonas noslēguma balli, informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.Sezonas noslēguma balli vadīs aktieri Intars Rešetins un Lauris Dzelzītis. Par muzikālo noskaņu un dejošanai piemērotu mūziku rūpēsies kapela Usma, kurā muzicē Juris Vaivods, Paulis Pētersons, Mārcis Kūlis, Zintis Žvarts, kā arī Ivo un Uģis Krūskopi.

Ar muzikālajiem priekšnesumiem klātesošos priecēs aktieri Ieva Segliņa, Ērika Eglija, Artis Robežnieks, Ģirts Ķesteris, Jānis Paukštello, Intars Rešetins un Lauris Dzelzītis. Balles gaitā tiks paziņoti skatītāju aptaujas rezultāti, ko noteiks aptauja, kurā skatītāji aicināti piedalīties līdz 21. jūnijam. Aizpildot anketas, kas pieejamas Dailes teātra foajē pirms izrādēm un izrāžu laikā, skatītāji aicināti atzīmēt sezonas labākos aktierus un izrādes. Skatītāju visaugstāk novērtētās izrādes režisors, kā arī labākā aktrise un aktieris dosies kompānijas Tallink dāvātā kruīza ceļojumā Rīga - Stokholma - Rīga, savukārt Dailes teātris pasniegs pārsteiguma balvas skatītājiem.Balles īpašais notikums būs Teātra attīstības apvienības Daile rīkotā izsole, kurā tiks izsolīti unikāli Dailes teātra mākslinieku veidoti dizaina priekšmeti, kas tapuši no teātra repertuārā vairs neesošo izrāžu dekorāciju elementiem. Visi izsoles ienākumi tiks izmantoti nākamās sezonas pirmās pirmizrādes Finita la comedia! iestudēšanai.

Balles sākums 22. jūnijā iecerēts plkst. 21.50, bet ballēties gribētāji aicināti priecāties līdz pat plkst. 3. Biļetes uz izrādi Džons Neilands un tai sekojošo balli var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja