Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ģertrūdes ielas teātrī rādīs Kārļa Krūmiņa iestudējumu Svētceļnieks

29. novembrī, 1., 18. un 19. decembrī Ģertrūdes ielas teātrī būs skatāma Kārļa Krūmiņa iestudētā izrāde Svētceļnieks. Svētceļnieks autors ir Houka Bros. Izrādē spēlē Artis Drozdovs, Kārlis Krūmiņš, Kaspars Aniņš, Valters Sīlis, portālam Diena.lv vēsta Ģertrūdes ielas teātra pārstāvji.Svētceļnieks ir stāsts par kāda pareizticīgā ērkšķaino ceļu uz patiesību.

Atrast savas dzīves mērķi un aicinājumu ir svarīgs, taču nebūt ne vienkāršs uzdevums. Tas prasa drošu sirdi, stipru garu un uzdrīkstēšanos. Varbūt kopīga Svētceļnieka dzīvesstāsta uzklausīšana palīdzēs arī mums rast spēku sevī, lai dotos pretī nezināmajam?

Izrādes režisors Kārlis Krūmiņš 2008. gadā absolvējis Latvijas Kultūras akadēmijas Dramatiskā teātra režijas mākslas nodaļu, kā diplomdarbu Valmieras drāmas teātrī iestudējot Harolda Pintera darbu Mājās pārnākušie.  Kā aktieris K. Krūmiņš piedalījies vairāk nekā desmit skatuves projektos un ticis  izvirzīts nominācijai Gada spilgtākā debija Latvijas teātra balvai Spēlmaņu nakts 2008./ 2009. gada sezonā par Noliņa lomu Māras Ķimeles režisētajā izrādē Indrāni Valmieras drāmas teātrī.

Šogad rudenī skatītāji iepazina K. Krūmiņu kā vienu no leģionāriem V. Sīļa iestudētajā izrādē Leģionāri. Kā režisors vai režisora asistents K. Krūmiņš veidojis izrādes gan Valmieras drāmas teātrī, gan Liepājas teātrī, gan Jaunajā Rīgas teātrī un Latvijas Radio teātrī.

Kāda skatītāja pēc Svētceļnieka viesizrādēm Durbē šī gada vasarā raksta: „Paldies par to, ka Svētceļnieks atnāca līdz Durbei. Paldies Valteram Sīlim par fantastiski pārliecinošo, apbrīnojami gaišo tēlu! Paldies sinhronajam trio - kaut ko tik zibenīgu un saskaņotu var satikt vienīgi japāņu filmās… Noskaņa, scenogrāfija, mūzika - viss ir saskaņots un mērķtiecīgi notur skatītāja uzmanību.”

Biļetes uz Ģertrūdes ielas teātra izrādi Svētceļnieks iegādājamas www.bezrindas.lv un galerijā Istaba K. Barona ielā 31a.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja