Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Kino “Rīga” tiešraidē demonstrēs operu “Simons Bokanegra” ar Plāsido Domingo galvenajā lomā

29.aprīlī plkst.21 kinoteātrī “Rīga” uz lielā ekrāna  tiešraidē no Milānas La Scala demonstrēs Džuzepes Verdi operu “Simons Bokanegra”, informēja kinoteātra pārstāve Olga Savina. Galvenajā lomā – operdziedātājs Plāsido Domingo. Kā uzsvēra O.Savina, ar šo lomu slavenais operdziedātājs atgriezīsies uz skatuves pēc martā notikušās operācijas - pirmā uzstāšanās ir paredzēta jau piektdien, 16.

Aprīlī.“Iestudējumā  “Simons Bokanegra” neremdināmas skumjas piesedz neuzticamu pasauli, kurā asi saduras divu sociālo grupu – patriciešu un plebeju – strīdi, intereses un ambīcijas. Lai gan sākotnēji šī Verdi opera neguva panākumus – gluži tāpat kā “Traviata” – mūsdienās skatītāji atzinuši, ka “Simona Bokanegras” vieta ir izcilāko operu sarakstā,” pavēstīja O.Savina..  La Scala jaunais uzvedums tapis sadarbībā ar Berlīnes Valsts Operu. Tā autors ir Federiko Tjēzi, diriģents – Daniels Barenboims. Simona Bokanegras meitas partiju izpilda Anja Harterosa.  Savukārt jau 21. aprīlī plkst. 21:00 tiešraidē no Barselonas Liseu (Gran Teatre del Liceu ) kinoteātra “Rīga” apmeklētājiem būs iespēja baudīt V. A. Mocarta operu “Bēgšana no serāla”, atgādināja O.Savina. Biļetes pārdošanā kino “Rīga” un “Biļešu serviss” kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.  Biļešu cenas uz tiešraidēm no 8 līdz 12 Ls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja